Jumbo Hantumerweg

  Supermarkt Jumbo Hantumerweg 14 in Dokkum is een grote winkel in het noorden van Dokkum. Een plek waar je op een snelle, simpele manier boodschappen kan doen aangezien je in deze winkel eigenlijk nooit hoeft te wachten. Naast het gebouw vind je een garage, tankstation en drankenwinkel. Verder vind je hier geen andere winkels in de omgeving. Dit zorgt er wel voor dat dit een populaire plek is. Wel is het de perfecte plaats om al jouw boodschappen te doen. Deze supermarkt bied alle bekende merken aan en heeft daarnaast ook een goedkopere huismerk. Eén van dezelfde producten ergens anders goedkoper? Dan wordt dit direct aangepast en krijg je het product gewoon zonder te betalen mee.

  Gratis parkeren Jumbo Hantumerweg

  Bij de supermarkt Jumbo Hantumerweg is een parkeergarage waar je gratis kan parkeren. Doordat het vaak druk is kan het wel voorkomen dat de parkeergarage vol is. Maar ook voor deze parkeergarage is het mogelijk om met parkeerkaart 1 uur vrij te staan. Zo kan je rustig boodschappen doen in de Jumbo Hantumerweg. Het voordeel aan een Jumbo is dat ze een afspraak hebben dat als jij bij de kassa 5e in de rij bent en er geen kassa is die open kan gaan. Dan krijg jij dit artikel mee naar huis: helemaal gratis. Zo weet je ook zeker dat je aan dit uur genoeg tijd hebt om alles te kopen.

  Openingstijden Jumbo Hantumerweg in Dokkum

  De openingstijden van supermarkt Jumbo Hantumerweg zijn iets anders dan je gewend bent van winkels. Zo is deze winkel van maandag t/m donderdag open van 08:00 tot 21:00 uur. Op vrijdag kan je tot 19:00 uur boodschappen halen. houdt hier dus rekening mee als je vanuit je werk komt. Zaterdag is het altijd druk, deze dag kan je dus beter vermijden. Wil je toch boodschappen doen op deze dag? Dan kan je hier terecht vanaf 08:00 uur, de winkel sluit om 21:00 uur. Normaal gezien is er op de 1e van de maand hier in Dokkum koopzondag. Controleer deze dag alleen goed op de website van de winkel aangezien dit wel eens afwijkt. Op koopzondagen is deze winkel geopend van 12:00 tot 17:00 uur, andere zondagen is deze winkel gesloten.

  Jumbo Hantumerweg
  Hantumerweg 14
  Dokkum 9101AB
  Nederland
  Vorig artikelPoiesz Jister
  Volgend artikelPoiesz De Houtduif