Supermarkt Schiermonnikoog

  Spar Middenstreek 2, de enige supermarkt op Schiermonnikoog is een kleine maar fijne winkel. Het wordt ook wel Brunekreef genoemd en heeft het minimale aanbod om jouw vakantie fijn te maken. Dat is op zich natuurlijk ook logisch aangezien het eiland niet erg groot is en er ook (bijna) geen auto’s mogen rijden. Het leuke hieraan is dat je overal om de supermarkt fietsen ziet staan en je deze hier ook prima kunt parkeren. Het nadeel hiervan is dat de prijzen ontzettend duur zijn en je al snel flink wat meer betaalt dan op andere plekken. Wel vind je hier ook vele aanbiedingen die ervoor zorgen dat je alsnog leuk boodschappen kunt doen.

  Spar Middenstreek

  Wanneer je de Spar Middenstreek van buiten ziet zou je niet denken dat hier binnenin de enige supermarkt in Schiermonnikoog aanwezig is. Toch is dit wel het geval en is het iets groter dan je verwacht. Wanneer je niet van drukte houdt is het verstandig om juist vroeg naar de winkel te gaan. Zo vermijd je de middag drukte en de grote menigte toeristen. Daarnaast weet je zeker dat alle producten nog goed op voorraad zijn en je genoeg hebt voor het avondeten. Uiteraard kun je ook prima gebruikmaken van alle omliggende restaurantjes waar Schiermonnikoog rijk mee gevuld is.

  Openingstijden supermarkt Schiermonnikoog

  De openingstijden van Spar supermarkt Schiermonnikoog zijn vooral in de ochtend en middag. Hierdoor kun je hier prima langs voordat je fietsroute Schiermonnikoog fietst. Maandag t/m zaterdag heeft de winkel dezelfde openingstijden, je kan er namelijk altijd van 8:30 tot 18:00 uur terecht. In de zomer kan het voorkomen dat de winkel zondag ook geopend is. Wanneer dit het geval is, is dit aan de buitenkant aangegeven. Over het algemeen zijn alle winkels hier gewoon op zondag gesloten. Gelukkig kun je alle andere dagen hier gewoon op de normale tijden terecht. Wanneer kom jij boodschappen doen bij supermarkt Schiermonnikoog? Tot snel bij Spar Brunekreef op de Middenstreek 2!

  Supermarkt Schiermonnikoog
  Middenstreek 2
  Schiermonnikoog 9166LN
  Nederland
  Vorig artikelJumbo Hoge Eggenweg Nes
  Volgend artikelPoiesz Vaart Zuidzijde