Jumbo Hoge Eggenweg Nes

  Jumbo Hoge Eggenweg 6 in Nes is een grote supermarkt op het eiland Ameland. Het is van alle gemakken voorzien en tevens ook de grootste winkel op het hele eiland. Je kan er alle bekende merken kopen die je thuis ook gewend bent. Daarnaast beschikt het over een eigen huismerk.

  Mocht je bij Jumbo Hoge Eggenweg boodschappen gaan doen zul je wel merken dat de prijzen iets hoger liggen dan bij andere dezelfde supermarkten. Dit komt omdat je op een eiland zit wat ook weer extra kosten met zich mee brengt voor het bedrijf. Wel gelden hier ook de standaard regels. Zo krijg je ook hier gewoon je karretje vol met producten gratis mee als je 5e in de rij staat en er geen nieuwe kassa open kan. En wanneer een product ergens anders in de buurt goedkoper is krijg je het product gratis mee en passen ze gelijk de prijs aan. Alles om het voor jou als klant aangenamer te maken.

  Parkeren Jumbo Stationsweg

  Bij Jumbo Hoge Eggenweg supermarkt in Nes is parkeren geen probleem. Je kan gewoon gratis je auto voor de deur kwijt. Toch vind je ook hier, net als bij supermarkt Hollum meer fietsen dan auto’s. Dit komt uiteraard door alle vakantiegangers die hier met de boot naar toe komen. Ben jij zelf ook één van die vakantiegangers dan is het goed om te weten dat je hier het beste gelijk boodschappen kan halen. Hoe later je naar deze winkel gaat, hoe drukker het wordt. In de avond is deze winkel niet open wat deze locatie natuurlijk ook weer wat drukker maakt. Toch kun je hier op deze locatie zelfs op de mooiste, zonnigste dagen van Ameland prima je boodschappen halen

  Openingstijden Jumbo Hoge Eggenweg in Nes

  De openingstijden van supermarkt Jumbo Hoge Eggenweg zijn helaas niet heel ruim. Toch heb je wel genoeg de ruimte om langs de winkel te gaan om eten of snacks in te slaan. Van maandag t/m vrijdag is de winkel geopend vanaf 8:30 tot 18:00 uur. Op zaterdag heb je iets korter de tijd, dan sluit het namelijk om 16:30 uur. Zondag zijn de winkels hier gesloten en kun je ook bij deze locatie niet terecht en zul je een alternatief moeten vinden.

  Jumbo Hoge Eggenweg Nes
  Hoge Eggenweg 6
  Nes 9163JP
  Nederland
  Vorig artikelCoop Fonteinstrjitte
  Volgend artikelSupermarkt Schiermonnikoog