Poiesz Vaart Zuidzijde

  De Poiesz Vaart Zuidzijde 41 is één van de twee supermarkten in Appelscha. De Aldi waar je ook je boodschappen kan halen staat in dezelfde straat als deze. Erg handig natuurlijk als je ze wil combineren. De Poiesz Vaart Zuidzijde is een fijne, grote winkel in het midden van het dorp, precies naast een woonwijk. Dit maakt deze locatie erg prettig en veel bezocht. Je kan bij deze Friese winkel alle boodschappen halen, wel is de prijs iets hoger dan je bij andere winkels gewend bent. Tenzij je op de aanbiedingen let, dan kan het zo zijn dat je flink goedkoper bent dan bij een andere supermarkt. Ze verkopen alle bekende merken, daarnaast verkopen ze hun eigen merk genaamd Perfekt.

  Parkeren Poiesz Vaart Zuidzijde

  Om je auto bij Poiesz Vaart Zuidzijde te parkeren hoef je niet lang te zoeken. Om de hele winkel zijn er namelijk parkeerplaatsen. Misschien zul je wel even alle hoeken moeten checken om de dichtstbijzijnde locatie te vinden. Maar in ruil daarvoor hoef je niet ver met een boodschappenkarretje te rijden. Daarnaast is het parkeren hier volledig gratis. Mocht het iets drukker zijn dan kan het voorkomen dat alle parkeerplekken bezet zijn. Gelukkig kan je ook in de straat zelf gewoon je auto kwijt. Mocht je dit liever willen vermijden dan is het zeker een aanrader om in de ochtend boodschappen te doen. Dan is het net iets rustiger en hoef je ook niet lang voor de kassa te wachten. Ook in de zomer kan het hier wat drukker zijn door alle vakantiegangers, dan is de avond ook een goed idee om je ingrediënten in huis te halen.

  Openingstijden Poiesz Vaart Zuidzijde in Appelscha

  De openingstijden van de Poiesz Vaart Zuidzijde in Appelscha zijn iets anders dan andere winkels. Dit kan wat verwarring brengen maar is wel in het voordeel van de bezoeker! De winkel is namelijk wat langer open. Van maandag t/m woensdag en zaterdag kun je hier terecht van 8:00 tot 20:00 uur. Donderdag en vrijdag kun je er 1 uur langer terecht, dan sluit het namelijk om 21:00 uur. Zondag is de winkel ook geopend en kun je middag of avondeten halen van 10:30 tot 18:00 uur.

  Poiesz Vaart Zuidzijde
  Vaart Zuidzijde 41
  Appelscha 8426AE
  Nederland
  Vorig artikelSupermarkt Schiermonnikoog
  Volgend artikelAldi Stationsweg