Spar Woudsend

  Een kleine maar fijne supermarkt: dat is wat Spar Woudsend is. Naast een café in het centrum vind je deze lokale supermarkt in het dorp Woudsend. Je vind deze locatie op: Op’e Romte nummer 15. Het heeft ruime gangpaden en is gebouwd om rustig je dagelijkse boodschappen vandaan te halen. Zowel voor vakantiegangers als voor inwoners is dit dan ook de beste locatie in deze omgeving. De prijzen zijn over het algemeen wat duurder dan in andere winkels. Dit met uitzondering op de aanbiedingen, deze vallen namelijk vaak juist flink goedkoper uit. Wanneer je de winkel binnenloopt zul je merken dat de sfeer relaxt is. Het kan dan ook best voorkomen dat een aantal bewoners met elkaar staan te kletsen. Mocht je dus echt haast hebben is dit niet de locatie voor jou. De producten zijn van goede kwaliteit, daarnaast verkopen ze ook verschillende a merken. Is een product niet aanwezig en wil je deze toch graag hebben? Vraag het dan even en wie weet nemen ze ook dat in het assortiment.

  Gratis parkeren Spar Woudsend

  Naast de Spar Woudsend vind je een grote parkeerplaats. Daarnaast is er achter het pand ook een grote ruimte waar je je auto kwijt kan. Hierdoor hoef je zelfs in drukkere periodes geen zorgen te maken over een parkeerlocatie. Wel kan het vervelend zijn om in deze drukte je boodschappen te halen. Dit kun je voorkomen door vooral in de ochtend je boodschappen binnen te slepen. Voor de mensen die fietsend hun ingrediënten halen zijn fietsenrekken geplaatst.

  Openingstijden Spar Op’e Romte in Woudsend

  De openingstijden van Supermarkt Spar Woudsend zijn als volgt. Van maandag t/m zaterdag kun je hier van 8:00 tot 20:00 uur winkelen. Op zondag is het ook geopend van 8:00 tot 18:00 uur. Hierdoor heeft deze locatie zeer ruime tijden vergeleken met andere locaties. Zeker in de zomer kan dit erg fijn zijn aangezien het dan flink drukker is in deze omgeving. Twijfel je of de openingstijden gewijzigd zijn tijdens feestdagen? Neem dan contact op met de supermarkt of bekijk hun eigen website.

  Spar Woudsend
  Op'e Romte 15
  Woudsend 8551 NX
  Nederland
  Vorig artikelSpar Echtenerbrug
  Volgend artikelAlbert Heijn Leeuwarderweg