Albert Heijn Leeuwarderweg

  Albert Heijn Leeuwarderweg 8a is een grote supermarkt in Franeker. Het bevind zich naast de Lidl op ongeveer 400 meter van het centrum. Wanneer je hier binnenloopt merk je dat de winkel ruim is opgezet. Het voordeel hiervan is dat je zeer veel keuze hebt en het overzicht goed is. Een nadeel is natuurlijk dat je wat verder moet lopen.

  Over het algemeen zijn de prijzen bij de Albert Heijn Leeuwarderweg duurder dan bij andere winkels. Toch kun je ook hier goedkoop je producten vandaan halen wanneer je op de zogenaamde bonus artikelen let. Heb je geen bonuspas of wil je deze niet hebben? Geen probleem: ook zonder bonuspas krijg je gewoon de kortingen. Naast hun eigen merk verkopen ze ook alle bekende a-merken. is er een product die je graag wil aanschaffen niet in het assortiment? Vraag het aan één van de medewerkers en ze gaan kijken wat ze voor jou kunnen betekenen.

  Gratis parkeren Albert Heijn Leeuwarderweg

  Bij de Albert Heijn Leeuwarderweg kun je voor het pand gratis parkeren. Let er wel op dat je een parkeerkaart moet gebruiken om 1,5 uur vrij te mogen staan. Ook met de fiets is deze locatie prima begaanbaar. er zijn fietsenstallingen waar je je fiets tegen kan plaatsen. Wanneer het druk is zul je dit in de winkel niet heel snel merken. Uiteraard zal het bij de kassa en op het parkeerterrein wel wat drukker zijn. Wil je dit voorkomen? Dan kun je het beste in de ochtend je boodschappen doen. Zo weet je zeker dat alles nog vers en op voorraad is en er flink wat minder mensen boodschappen aan het halen zijn.

  Openingstijden supermarkt Albert Heijn Leeuwarderweg in Franeker

  De openingstijden van supermarkt Albert Heijn Leeuwarderweg zijn als volgt. Op maandag t/m zaterdag is de winkel geopend van 8:00 tot 21:00 uur. Op zondag kun je hier terecht van 12:00 t/m 18:00 uur. Is het een feestdag of zijn er speciale evenementen in deze omgeving? Kijk dan even op de website of neem even contact op met het pand. Zo weet je zeker dat je niet voor een gesloten deur staat.

  Albert Heijn Leeuwarderweg
  Leeuwarderweg 8A
  Franeker 8801BV
  Nederland
  Vorig artikelSpar Woudsend
  Volgend artikelLidl Leeuwarderweg