Spar Echtenerbrug

  Supermarkt Spar Echtenerbrug op de Duimstraat 51-53 is een kleine, lokale supermarkt. Het bevind zich in de hoofdstraat van het dorp en is dus echt gericht op de lokale bewoners. Hoewel je het niet zou denken is de winkel van binnen wel ruim opgezet. Zo heb je een goed overzicht en kun je snel je producten pakken. De standaard a merken verkopen ze wel, uiteraard wel wat minder dan je van een grote supermarkt gewend bent. Daarnaast kun je hier ook hun eigen merk kopen. De prijs van de producten ligt over het algemeen wat hoger. Daarentegen staat wel dat de aanbiedingen juist weer zeer voordelig kunnen uitvallen.

  Gratis parkeren Spar Echtenerbrug

  Aan beide zeiden van de Duimstraat kan je gratis je auto parkeren. Zo zijn er voor het pand van de Spar Echtenerbrug ook een aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Mocht je zeker willen zijn dat je een parkeerplaats in de buurt hebt kun je het beste vroeg in de ochtend gaan winkelen. Dan weet je ook zeker dat alle producten nog gewoon beschikbaar zijn. Kom je op de fiets? Geen probleem: er zijn 8 fietsstallingen geplaatst. Of je nu deze locatie met de fiets of met de auto bezoekt: er zijn genoeg mogelijkheden om hier dichtbij te parkeren.

  Openingstijden Spar Duimstraat in Echtenerbrug

  De openingstijden van deze locatie zijn voor een dorp best ruim. Zo kun je bij Spar Echtenerbrug maandag t/m donderdag en zaterdag van 8:00 tot 19:00 uur je boodschappen halen. Vind je het prettiger om in de avond te winkelen? Dan kun je hier vrijdag tot 20:00 uur terecht. Zondag is deze plek helaas gesloten. Tijdens feestdagen kan het zijn dat de tijden wat afwijken. Soms wordt dan ook de keuze gemaakt om de winkel ook op zondag te openen. Twijfel je of je hier terecht kunt? Kijk dan op hun eigen website of neem contact met ze op voor de daadwerkelijke openingstijden.

  Spar Echtenerbrug
  Duimstraat 51-53
  Echtenerbrug 8539SC
  Nederland
  Vorig artikelAldi Hearewei
  Volgend artikelSpar Woudsend