Poiesz Parkstraat

  Poiesz Parkstraat 3 is een kleine supermarkt in het mooie Grou. Hoewel het klein is, is dit wel een prima locatie om al je boodschappen vandaan te halen. De winkel heeft over het algemeen dure prijzen. De kwaliteit van de producten daarentegen is wel goed. Elke week hebben ze vele aanbiedingen die je kan aanschaffen waardoor je toch goedkoop inkopen kan doen. Voor de A merken hoef je niet naar een andere supermarkt, deze verkopen ze namelijk gewoon hier. Daarnaast hebben ze ook hun eigen merk in de schappen staan.

  Parkeren Poiesz Parkstraat

  Voor de deur staan een tiental parkeerplaatsen waar je met een parkeerkaart twee uur lang gratis kan parkeren. Daarnaast kan je in de straten om het pand heen je auto ook gratis kwijt. Doordat er weinig locaties voor het pand zijn is het wel verstandig om op wat rustigere tijdstippen hier te winkelen. Zo voorkom je de drukte en weet je zeker dat je niet ver hoeft te lopen. Ook in de winkel kan het veel voordelen hebben om op een niet al te druk tijdstip langs te komen. Zo voorkom je dat je lang in de rij hoeft te staan.

  Over het algemeen is de Poiesz Parkstraat niet een plek waar je heen moet gaan wanneer je haast hebt. De winkel is zo ingesteld dat je gewoon in de winkel heerlijk rustig je boodschappen kan halen. Ook bij de kassa sta je eigenlijk altijd wel in de rij omdat het hier niet om snelheid draait. Mocht je hier niet van houden kun je beter naar de Jumbo Stationsweg Grou gaan. Hier draait het juist wel om snelheid en heb je ook meer aanbod.

  Openingstijden Poiesz Parkstraat in Grou

  De openingstijden van Poiesz Parkstraat zijn best ruim waardoor je veel mogelijkheden hebt om je boodschappen te kopen. Zo kun je maandag t/m woensdag van 8:00 tot 20:00 en donderdag en vrijdag zelfs tot 21:00 uur hier terecht. Zaterdag is het geopend van 8:00 tot 18:00 uur. Zondag is het ook mogelijk om hier te winkelen. Van 12 uur tot 18:00 uur kun je nog even je ingrediënten voor je maaltijd kopen.

  Poiesz Parkstraat
  Parkstraat 3
  Grou 9001 AS
  Nederland
  Vorig artikelLidl Stationsweg
  Volgend artikelLekker Makkelijk Dorpsstraat