Jumbo Stationsweg Grou

  Jumbo Stationsweg 38F in Grou is een grote supermarkt waar je simpel en snel je boodschappen vandaan kan halen. Het heeft een mooi parkeerterrein voor de deur, grote looppaden en een ontzettend groot assortiment aan producten. In deze locatie vind je al je ingrediënten die je voor het koken nodig hebt. Daarnaast verkopen ze ook de A-merken en bieden ze hun eigen merk aan. Lang in de rij staan doen ze hier niet aan. Mocht je wel als 5e in de rij staan dan krijg je je gehele boodschappen kar gratis mee.

  De producten die ze hier verkopen hebben een lage prijs garantie. Uiteraard geld dit niet op aanbiedingen. Doordat ze zelf bijna geen aanbiedingen geven kan het wel duurder uitvallen om hier je boodschappen vandaan te halen. Maar hou je ervan om bij 1 winkel al je boodschappen te halen? Dan is dit zeker een winkel die je in overweging moet nemen!

  Gratis parkeren Jumbo Stationsweg

  Voor het pand zijn genoeg parkeerplaatsen waar je gebruik van kan maken. Deze wordt gebruikt samen met de Lidl die naast de Jumbo Stationsweg staat. Er zijn genoeg plekken waardoor je op elk moment van de dag je auto wel kwijt kan. Houdt er alleen wel rekening mee dat de hekken sluiten. Laat je auto dus niet staan maar neem hem gelijk weer mee.

  Openingstijden Jumbo Stationsweg in Grou

  Als je naar de openingstijden van supermarkt Jumbo stationsweg Grou kijkt zie je dat de winkel maandag t/m zaterdag om 8:30 uur opent. De winkel sluit maandag t/m woensdag en zaterdag om 20:00 uur. Donderdag en vrijdag is het 1 uur langer open en ben je welkom tot 21:00 uur. Winkel je liever op zondag? Ook dat is mogelijk: van 12:00 tot 18:00 uur is het mogelijk om nog wat eten in te slaan. Op deze manier heb je elke dag genoeg mogelijkheden om je boodschappen binnen te slepen.

  Jumbo Stationsweg Grou
  Stationsweg 38F
  Grou 9001 EH
  Nederland
  Vorig artikelAlbert Heijn Zuiderhaven
  Volgend artikelLidl Stationsweg