Lekker Makkelijk Dorpsstraat

  Lekker makkelijk Dorpsstraat 13, oftewel Doarpsstrjitte in Nij Beets is een fijne, kleine supermarkt. Doordat dit echt een dorpswinkeltje is, zijn de prijzen aan de hoge kant. Het voordeel is wel dat je niet ver hoeft te reizen.Je kan je lokale boodschappen gewoon in de buurt ophalen. In deze buurt is dit dan ook de enige supermarkt die hier aanwezig is. Op de producten die ze verkopen geven ze af en toe wat aanbiedingen. Maar over het algemeen is de prijs altijd hetzelfde. Daarnaast verkopen ze lang niet alle producten, voor het broodnodige kun je hier natuurlijk wel terecht. Alle boodschappen gewoon in de buurt is dan ook deze supermarkt zijn motto! Service is hier uiteraard boven het niveau van andere winkels. Persoonlijk contact en elkaar leren kennen staat uiteraard ook hoog in het vaandel.

  Parkeren Lekker makkelijk Dorpsstraat

  Voor de deur, langs het water kun je overal je auto parkeren. Let wel op dat je niet het water in rijdt! Je zult namelijk niet de eerste zijn. Het parkeren is hier volledig gratis, karretjes zijn aanwezig om je producten gelijk in de auto te stoppen. Kom je met de fiets dan is het net even wat lastiger. Gelukkig kan je deze wel tegen een klein muurtje aan plaatsen zodat je zonder zorgen de boodschappen in kan laden. Al met al een goede locatie om je boodschappen vandaan te halen als je niet over een auto beschikt. Ook voor een snelle aankoop is dit een uitstekende plek. Voor de grotere boodschappen en de bekende merken zul je net wat verder moeten reizen en kom je al snel bij Plus Berkenbosch in Beetsterzwaag.

  Openingstijden Lekker makkelijk Dorpsstraat in Nij Beets

  Maandag t/m donderdag is Lekker Makkelijk Dorpsstraat geopend van 8:30 tot 19:00 uur. Vrijdag is het 1 uur langer open en sluit het om 20:00 uur. Op zaterdag kun je in de supermarkt je producten halen vanaf 8:30 uur. Zorg dat je alles voor 17:00 uur binnen hebt, zondag is de winkel namelijk gesloten.

  Lekker Makkelijk Dorpsstraat
  Dorpsstraat 13
  Nij Beets 9245 HP
  Nederland
  Vorig artikelPoiesz Parkstraat
  Volgend artikelPlus Berkenbosch