Lidl Stationsweg

  Lidl Stationsweg 38d in Grou is een middelgrote supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Het bevind zich bij de Jumbo Stationsweg waardoor het goed te combineren valt. Wanneer je de winkel inloopt merk je dat de gangpaden wat smal zijn. Tegelijk zie je dat er ontzettend veel keuze aan producten is. De prijs is over het algemeen erg goedkoop. Daarnaast staan er veel producten elke week weer in de aanbieding. Bekende a-merken kom je hier alleen niet veel tegen: deze verkopen ze namelijk niet. Supermarkt Lidl Stationsweg staat vooral bekend om zijn groente en fruit. Maar ook vlees van deze winkel staat voor veel mensen hoog in het vaandel. Huishoudelijke producten, snacks en broodproducten zijn uiteraard hier ook gewoon te halen. Om de zoveel tijd hoor je dat er weer een nieuwe kassa open gaat. Maar doordat veel mensen al hun boodschappen hier vandaan halen kan het nog wel een tijdje duren voordat je aan de beurt bent. Maar al met al is dit wel een fijne winkel waar je prima door kan lopen.

  Gratis parkeren Lidl Stationsweg

  Voor het pand zijn er genoeg gratis parkeerplekken aanwezig waar je je auto kan neerzetten. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om je fiets te plaatsen. Voor parkeren maakt het dan ook niet veel uit of je op een drukke middag of rustige ochtend komt. Toch is het wel slim om niet de drukkere tijden uit te kiezen aangezien het in de winkel zelf niet heel fijn is. Mocht het je niet lukken om in de ochtend je boodschappen te halen kun je altijd nog in de avond langskomen. Probeer in ieder geval het weekend te vermijden wanneer je niet van winkelen met veel mensen houdt.

  Openingstijden Lidl Stationsweg in Grou

  Maandag t/m woensdag en zaterdag is Lidl Stationsweg open van 8:00 tot 20:00 uur. Op donderdag en vrijdag sluit het om 21:00 uur en is het dezelfde tijd geopend. Wil je liever op zondag langskomen? Dan kun je hier winkelen van 12:00 tot 18:00 uur.

  Lidl Stationsweg
  Stationsweg 38D
  Grou 9001 EH
  Nederland
  Vorig artikelJumbo Stationsweg Grou
  Volgend artikelPoiesz Parkstraat