Poiesz Keizersmantel

  Midden in de woonwijk ligt de supermarkt Poiesz Keizersmantel 437 in Sneek. Het is een winkel op een goed begaanbare weg en middelgroot in omvang. De prijzen zijn iets duurder dan je van andere supermarkten in deze omgeving gewend bent. Bij de Poiesz Keizersmantel let je daarom vooral op de aanbiedingen waardoor je per maand of in je vakantie toch erg veel bespaard. Naast deze supermarkt vind je nog een paar andere winkels zoals een kapsalon, eetcafé en een kinderopvang.

  Parkeren Poiesz Keizersmantel

  Doordat de Poiesz Keizersmantel om een rotonde in een woonwijk ligt is het parkeren compleet gratis. Daarnaast is er ook gedacht aan parkeerplaatsen. Hierdoor kan je makkelijk veel boodschappen in één keer in een karretje doen en gewoon met een auto meenemen. Deze locatie is voornamelijk populair bij de dorpen en bewoners om deze woonplaats heen. Daarnaast vind je hier ook verschillende scholen waar ouders eerst hun kinderen heen brengen en daarna een bezoek brengen aan de supermarkt. Let er daarom op dat het qua parkeerplaats en drukte deze locatie beter niet in de ochtend bezocht kan worden, maar juist het begin van de middag of avond.

  Openingstijden Poiesz Keizersmantel in Sneek

  De Poiesz Keizersmantel heeft afwijkende openingstijden maar voor de basis is het open van 08:00 uur tot 20:00 uur. Op donderdag en vrijdag is het 1 uur langer open, dan kan je er terecht tot 21:00 uur. Op zondag kun je er terecht vanaf 10:30 uur en sluit de winkel om 18:00 uur. Zo heb je elke dag genoeg tijd om te winkelen. Is het laat en heb je toch nog wat boodschappen nodig? Dan is het vanaf deze locatie het beste om de Albert Heijn Middelzeelaan te bezoeken. Dit is een grote winkel die open is tot 22:00 uur en heeft veel diversiteit aan producten. Bekijk hieronder het complete overzicht van alle openingstijden en het adres van supermarkt Poiesz Keizersmantel.

  Poiesz Keizersmantel
  Keizersmantel 437
  Sneek 8607GJ
  Nederland
  Vorig artikelAlbert Heijn Sint Antoniusplein
  Volgend artikelJumbo Molenkrite