Albert Heijn Sint Antoniusplein

  Aan het begin van het stadscentrum in Sneek vind je een Albert Heijn supermarkt op Sint Antoniusplein 35. Deze winkel is van zowel de achterkant als de voorkant begaanbaar. Als je er nog nooit bent geweest is het best lastig om deze winkel te vinden: hij is namelijk erg verborgen tussen de andere gebouwen. Toch is het van binnen een grote winkel die ook mooi overzichtelijk is. Deze winkel is iets duurder dan de andere winkels in deze woonplaats. Maar als je goed op de aanbiedingen let kan je flinke kortingen opbouwen.

  Parkeren Albert Heijn Sint Antoniusplein

  Het parkeren bij de Albert Heijn Sint Antoniusplein is helaas niet gratis. Dit komt omdat deze supermarkt precies op de rand van de stad is geplaatst. Gratis parkeermogelijkheden zijn er wel aan de overkant van het spoor, maar deze zijn zover weg dat het beter is om een andere supermarkt te pakken. Beter is het om deze locatie te combineren met een bezoek aan de stad. Vanaf deze locatie is dit namelijk nog maar 5 minuten lopen.

  Openingstijden Sint Antoniusplein Albert Heijn in Sneek

  De openingstijden van deze supermarkt zijn erg simpel: ze zijn namelijk bijna altijd hetzelfde. Van maandag t/m vrijdag en zondag kan je hier terecht van 08:00 – 22:00 uur. Op zaterdag opent het 1 uur later, dan kan je er terecht van 09:00 – 22:00 uur. Deze winkel is over het algemeen drukker dan andere winkels. Dit komt voornamelijk omdat het een overzichtelijke en grote winkel is. Om de drukte te voorkomen kun je het beste op dinsdag of donderdag boodschappen doen. Uiteraard is dan de ochtend ook weer rustiger dan de middag en avond.

  Albert Heijn Sint Antoniusplein
  Sint Antoniusplein 35
  Sneek 8601 HK
  Nederland
  Vorig artikelAldi Normandiaplein
  Volgend artikelPoiesz Keizersmantel