Albert Heijn Middelzeelaan

  Rechts bovenin Sneek vind je de supermarkt Albert Heijn op de Middelzeelaan 4. Dit is een grote winkel die al een aantal keer een metamorfose heeft doorgemaakt. Dit bedrijf met Nederlandse roots vind je overal in Nederland wel terug. Vergeleken met andere winkels in Sneek heeft deze locatie juist wel alle producten. Mocht je er dus niet van houden om naar verschillende supermarkten te gaan dan is dit zeker één van de betere opties. Duurder is het uiteraard wel, maar de aanbiedingen zijn eigenlijk altijd wel scherp.

  Parkeren Albert Heijn Middelzeelaan

  Het parkeren bij Albert Heijn Middelzeelaan is in het hele gebied gratis. Er zijn wel erg weinig parkeerplaatsen waardoor het soms beter is om buiten de gemaakte parkeervakken te parkeren. Ver lopen hoef je in ieder geval niet: ook rondom kan je de auto prima kwijt.

  Openingstijden Middelzeelaan Albert Heijn in Sneek

  Voor de openingstijden hoef je niet lang te kijken, deze zijn namelijk elke dag hetzelfde. Van ’s morgens vroeg om 8:00 uur tot ’s avonds laat om 22:00 uur is deze winkel open. Wil je lekker rustig winkelen? Vermijdt dan het weekend en ga op maandagochtend winkelen. Ook donderdag is het hier vaak een rustige dag. Zo hoef je niet te vechten om je producten binnen te halen.

  Albert Heijn Middelzeelaan
  Middelzeelaan 4
  Sneek 8604BH
  Nederland
  Vorig artikelAldi Boschplein
  Volgend artikelJumbo Normandiaplein