Jumbo Molenkrite

  De Jumbo Molenkrite 171 in Sneek is een supermarkt die voornamelijk bedoeld is voor de omgeven huizen en dorpen. Het ligt, net als de Poiesz Keizersmantel midden in een woonwijk en is goed begaanbaar. Wel is het hierdoor iets moeilijker te vinden dan andere supermarkten. Net als bij alle Jumbo supermarkten zijn de prijzen bodemprijzen. Helaas zijn er hierdoor niet veel aanbiedingen zoals je ze gewend bent bij andere winkels te vinden. Mocht een product nergens anders in de aanbieding zijn dan is dit de beste plaats om het product te kopen: ze hebben namelijk een laagste prijsgarantie. Daarnaast hoef je nooit in de rij te wachten. Want als jij de vierde persoon wachtende in een rij bent en alle kassa’s gebruikt worden krijg jij alle boodschappen gratis¬†mee naar huis.

  Gratis Parkeren Jumbo Molenkrite

  Het parkeren bij Jumbo Molenkrite is gratis. Wel zijn er erg weinig parkeerplaatsen aanwezig. Hierdoor is het verstandig om op tijdstipen te gaan wanneer het minder druk is. Denk bijvoorbeeld aan een ochtend op dinsdag of een woensdag avond. Mocht er geen parkeerplaats meer zijn bij de supermarkt dan kan je altijd iets verder in de wijk parkeren.

  Openingstijden Jumbo Molenkrite in Sneek

  De openingstijden van Jumbo Molenkrite zijn erg simpel: het is namelijk elke dag hetzelfde. Elke dag, behalve zondag, van 08:00 uur ’s ochtends tot 20:00 ’s avonds is deze winkel geopend. Zondag is deze winkel gesloten en kan je het beste gebruik maken van de Jumbo Normandiaplein die tevens ook groter is. Voor de overige dagen sneeuwt de Jumbo Molenkrite zeker niet onder. Het is een prima supermarkt waar je gewoon alles kan krijgen wat je nodig hebt.

  Jumbo Molenkrite
  Molenkrite 171
  Sneek 8608 WD
  Nederland
  Vorig artikelPoiesz Keizersmantel
  Volgend artikelLidl Oude Oppenhuizerweg