Poiesz Jister

  De supermarkt Poiesz Jister 29 in Heerenveen is een gerenoveerde winkel op De Greiden. Op de locatie waar vroeger de C1000 vind je nu een Poiesz supermarkt. De winkel zelf is net als de Jumbo Jister overdekt door het winkelcentrum De Greiden. Naast deze twee winkels vind je ook een kapper, bloemenzaak en nog veel meer! Een klein winkelcentrum dat perfect is voor de wekelijkse boodschappen. De winkel zelf is ruim gebouwd waardoor het veel ruimte creëert en het gelijk beter oogt. Het is vooral een handige plek om op aanbiedingen te jagen. Zo zijn speciale aanbiedingen vaak erg voordelig als je goed de prijzen in de gaten houdt.

  Gratis Parkeren Poiesz Jister

  Het parkeren bij de Poiesz Jister in Heerenveen is geheel gratis. Ook zijn er voor iedereen meer dan genoeg parkeerplaatsen aanwezig. Wel is het slim om op rustige tijden te komen: de parkeerplaatsen staan namelijk bijna altijd wel vol. Toch is ook parkeren in de omgeving een mogelijkheid: ook dit is gewoon geheel gratis. Aan de overkant is een tankstation aanwezig en mocht je het leuk vinden om ook even naar het strand te gaan is er op ongeveer 800 meter afstand het strand genaamd: Recreatiegebied de Heide. Een plek waar het in de ochtend en middag leuk is om te zwemmen en in de avond is hier een heerlijke temperatuur om rond te wandelen.

  Openingstijden Poiesz Jister in Heerenveen

  De openingstijden van Poiesz Jister supermarkt zijn goed te onthouden. Elke ochtend is de winkel gewoon om 08:00 uur open. Behalve op zondag, deze dag opent deze winkel om 12:00 uur. Voor de avonden is het wat lastiger om een ritme erin te vinden maar zeker wel mogelijk! Op maandag t/m woensdag en zaterdagavond is deze plek geopend tot 20:00 uur. Donderdag en vrijdag is het 1 uur langer open en kun je hier terecht tot 21:00 uur. Ook hier geldt dat je genoeg kans hebt om hier de winkels te betreden maar let er wel op dat niet alles tegelijk open is in het winkelcentrum. Daarnaast is het gewoon verstandig om juist de rustige uren te gebruiken om bij de Poiesz Jister boodschappen te doen. Zo weet je zeker dat er genoeg producten te vinden zijn en heb je de mogelijkheid om de auto dichtbij te parkeren.

  Poiesz Jister
  Jister 11
  Heerenveen 8446 CD
  Nederland
  Vorig artikelJumbo Eems
  Volgend artikelJumbo Hantumerweg