Jumbo Jister

  Supermarkt Jumbo Jister 29 in Heerenveen op De Greiden is een grote supermarkt die van alle gemakken is voorzien. Scanners, ruime paden en genoeg kassa’s om jouw winkeltijd een plezier te maken. Deze Jumbo Jister is onderdeel van Jumbo Kooistra en is de grootste supermarkt in dit dorp. Deze winkel heeft genoeg assortiment om direct je boodschappen te halen, daarnaast is er in De Greiden ook een Poiesz aanwezig waar je de overige boodschappen of aanbiedingen kan halen. Hierdoor wordt deze winkelplaats goed bezocht en is het er altijd wel druk. Veel merk je dit niet doordat de Jumbo op de Jister 29 zo groot is en goed is ingedeeld.

  Gratis Parkeren Jumbo Jister

  Het parkeren bij Jumbo Jister is gratis en er zijn meer dan genoeg parkeerplaatsen aanwezig. Ondanks dat er genoeg plaats is om te parkeren is het hier wel regelmatig vol. Toch is er ook om de Greiden en de Jumbo nog genoeg andere mogelijkheden om een plekje te vinden. Zo kan je onder andere aan de voorkant en aan de achterkant terecht in de woonwijken. Ook hier is het plaatsen van je auto geheel gratis.

  Openingstijden Jumbo Jister in Heerenveen

  De openingstijden van Jumbo Jister supermarkt zijn gelijk aan bijna alle Jumbo supermarkten in Friesland. Zo kan je hier terecht van maandag t/m zaterdag om 08:00 uur tot 21:00 uur. Op zondag zijn de tijden net iets anders, dan kan je hier winkelen vanaf 12:00 uur en sluit de supermarkt om 18:00 uur. Deze winkel is het beste te bezoeken tijdens kantooruren en dan voornamelijk in de ochtend. In de avonden en weekenden kan het hier erg druk zijn. Gelukkig hoef je bij de kassa bijna nooit te wachten want ook hier geld: vijfde in de rij? Dan krijg je alle boodschappen gewoon gratis mee. Een mooie winkel voor Heerenveen en omgeving is deze supermarkt zeker wel te noemen. Een plek waar je al je boodschappen op een snelle of relaxte manier in huis haalt.

  Jumbo Jister
  Jister 29
  Heerenveen 8446CE
  Nederland
  Vorig artikelJumbo Spoorstraat
  Volgend artikelJumbo Geert knolweg