Jumbo Eems

  Op het plein in Drachten vind je supermarkt Jumbo Eems 30. Een grote, ruime winkel waar je snel al jouw boodschappen kan weghalen. In de omgeving zijn meerdere winkels te vinden. Daarnaast is er ook een tankstation en verschillende eettentjes te vinden. Een gezellige buurt in het zuidwesten van deze stad. In de Jumbo Eems kan je op een simpele manier boodschappen doen. Vooral de bekende merken zie je in de schappen staan. Daarnaast verkopen ze ook hun eigen merk en zijn er een aantal producten die je niet zomaar bij een andere supermarkt vind. In de Jumbo weet je dat wachttijd niet van toepassing is. Want ben jij aan het wachten in de rij, zijn alle kassa’s bezet en ben jij de vijfde voor de kassa? Dan krijg je gewoon alle boodschappen mee naar huis. En dat zonder te hoeven te betalen.

  Gratis Parkeren Jumbo Eems

  Voor de supermarkt is er genoeg parkeerplaats om rustig door winkelcentrum De Drait heen te lopen. Daarna kan je ook rustig de boodschappen halen die je nodig hebt. Het parkeren is namelijk gratis. Ook is er in de omgeving genoeg ruimte om te parkeren, maar er moet veel gebeuren willen alle parkeerplaatsen bezet zijn. Aanbiedingen kom je hier minder tegen, hierdoor kan het nog steeds lonen om ook naar een andere supermarkt te gaan. Er is een Lidl naast de Jumbo: een perfecte plek om de overige boodschappen en de groenten vandaan te halen.

  Openingstijden Jumbo Eems in Drachten

  De Jumbo Eems is van maandag tot en met zaterdag geopend van 08:00 tot 21:00 uur. Zondag is deze winkel gesloten: ook op koopzondagen. Om het beste van deze winkel gebruik te kunnen maken en er zeker van te zijn dat alles voorradig is kun je het beste vroeg in de ochtend gaan. Vooral om maandag en dinsdag is het extra rustig in de winkel en sta je binnen no-time weer buiten. Maar ook in de avonden is het prima mogelijk om de drukte te vermijden. Vooral als je later in de avond komt en het weekend vermijd zul je zien dat de winkel op het personeel na gewoon leeg is.

  Jumbo Eems
  Eems 30
  Drachten 9204JX
  Nederland
  Vorig artikelJumbo Geert knolweg
  Volgend artikelPoiesz Jister