Poiesz Griffioenpark

  Poiesz Griffioenpark 2 in Wolvega is een grote supermarkt die veel gebruikt wordt voor de dagelijkse boodschappen. De ligging is erg handig aangezien het dicht bij de Lidl en Jumbo ligt. Het kan even zoeken zijn naar de ingang, deze bevind zicht boven de grote logo’s. De winkel is groot opgezet. Hierdoor heb je genoeg loopruimte: je krijgt echt de ruimte om hier rustig te winkelen. Dit is ook waar deze winkel om bekend staat, heerlijk gezellig een babbeltje doen met bekenden of even koffie drinken en aan tafel een krant lezen. De prijzen zijn over het algemeen aan de dure kant. Zeker als je hier alle boodschappen vandaan haalt zul je merken dat je flink wat meer geld kwijt bent. Ben je echt een koopjesjager? Let dan eens op de goede aanbiedingen en je zult juist flink goedkoper uitkomen. Naast alle bekende a-merken verkopen ze ook hun eigen merken. Zo heb je nog meer keuze om uit te kiezen.

  Gratis parkeren Poiesz Griffioenpark

  Bij supermarkt Poiesz Griffioenpark kan je aan de voorkant gewoon gratis je auto kwijt. Dit is dezelfde parkeerplaats als de Lidl Spoorlaan. Er is meer dan genoeg parkeerplek om je auto kwijt te kunnen. Mocht je toch de drukte beetje willen voorkomen kun je het beste vroeg in de ochtend je boodschappen halen. Veel verschil zul je in de winkel alleen niet merken: je zult toch altijd bij de kassa moeten wachten. Wanneer je haast hebt is dit dus niet de winkel voor jou en kan je beter Jumbo Markt pakken die een klein stukje verderop ligt.

  Openingstijden Poiesz Griffioenpark in Wolvega

  Supermarkt Poiesz Griffioenpark in Wolvega is elke dag geopend. Zo kan je er maandag t/m woensdag en zaterdag terecht van 8:00 tot 20:00 uur. Donderdag en vrijdag is het 1 uur langer open en ben je welkom tot 21:00 uur. Zondag opent de winkel om 12:00 uur de deuren en om 18:00 uur zullen deze weer sluiten. Zeer ruime tijden dus waar je van deze supermarkt gebruik kan maken.

  Poiesz Griffioenpark
  Griffioenpark 2
  Wolvega 8471 KP
  Nederland
  Vorig artikelLidl Spoorlaan
  Volgend artikelJumbo Sint Nicolaasga