Jumbo Sint Nicolaasga

  Jumbo Sint Nicolaasga is een lokale, grote supermarkt op de Molewei 1. Het is van alle gemakken voorzien. Zo vind je hier ruime looppaden en is alles overzichtelijk ingedeeld. De prijzen zijn over het algemeen goedkoop. Maar mocht je echt op aanbiedingen letten ben je hier juist duurder uit. Aanbiedingen doen ze hier namelijk bijna niet aan, wel goedkoopste prijsgarantie. Dus mocht je een product vinden die ergens anders goedkoper is? Dan krijg je het gehele product gratis mee. Ben je in de rij en staan er bij alle kassa’s 4 personen en ben jij de 5e? Dan krijg je zelfs je gehele boodschappenwagen gratis mee. Alles om te zorgen dat jij als klant lekker snel door de winkel kan gaan. Uiteraard is het door de brede gangpaden ook prima mogelijk om rustig te blijven kletsen. Maar voor de kassa hoef je in ieder geval niet meer vele minuten te wachten!

  Gratis parkeren Jumbo Sint Nicolaasga

  Op het terrein voor de Jumbo vind je verschillende losstaande parkeerplaatsen. Deze worden niet alleen voor de supermarkt gebruikt maar ook door andere bedrijven. Toch is er eigenlijk altijd wel genoeg parkeerplek aan de voorkant, daarnaast kun je ook achter het pand je auto kwijt. Mocht je zeker willen zijn van een plekje kun je het beste vroeg in de ochtend hier heen gaan. Uiteraard is het ook slim om na etenstijd in de avond te komen. Al met al is het een fijne winkel die gewoon goede producten levert. Zowel de a merken als hun eigen merk kun je hier dan ook prima kopen.

  Openingstijden Supermarkt Jumbo Molewei in Sint Nicolaasga

  De openingstijden van de Jumbo Sint Nicolaasga supermarkt zijn ruim. Hierdoor heb je genoeg tijd om je boodschappen in te slaan. Maandag t/m donderdag en zaterdag is het geopend van 8:00 tot 20:00 uur. Vrijdag kun je hier terecht van 8:00 tot 21:00 uur en zondag van 11:00 tot 18:00 uur. Op feestdagen kan het zijn dat deze tijden wat afwijken, controleer dan vooraf even hun eigen website om de juiste tijden te vinden.

  Jumbo Sint Nicolaasga
  Molewei 1
  Sint Nicolaasga 8521KD
  Nederland
  Vorig artikelPoiesz Griffioenpark
  Volgend artikelCoop Heeg