Lidl Spoorlaan

  Lidl Spoorlaan 2 is een grote supermarkt in Wolvega waar je simpel en snel al je boodschappen vandaan kan halen. Het bevind zich naast de Poiesz en op loopafstand van Jumbo Markt. Hierdoor valt het prima te combineren met andere winkels. De winkel zelf is ruim ingezet maar staat wel overvol met producten. Zo heb je veel keuze en kun je in je dagelijkse boodschappen voorzien. Over het algemeen is het qua prijs erg goedkoop. Daarnaast staat het al jaren bekend om de goede kwaliteit van groente en fruit. Helaas zijn er geen bekende a merken te vinden en zul je het met wat minder bekende merken moeten doen. Dit betekent uiteraard niet dat het slechtere kwaliteit is, integendeel. Doordat deze locatie steeds populairder wordt is de kassa erg druk. Mocht je dus een snelle boodschap willen doen is het verstandiger om naar de Jumbo te gaan. Maar voor de grote inkopen is dit zeker de plek om je producten vandaan te halen.

  Gratis parkeren Lidl Spoorlaan

  Zoals bij alle supermarkten in Wolvega kun je ook bij Lidl Spoorlaan gratis parkeren. Houdt er alleen wel rekening meestal door de drukte niet voor de deur kan parkeren. Aan de zijkant van het pand is het vaak wat rustiger terwijl het wel dichtbij de winkel is. Mocht je dus wel dichtbij je auto willen neerzetten kun je hier eens heenrijden. Hier staan tevens ook parkeerplekken voor minder valide. Al met al is dit een fijne locatie om met de auto heen te komen. Ook met de fiets is dit prima begaanbaar, er staan palen waar je je fiets tegenaan kan zetten. Houdt er dan alleen wel rekening mee dat je soms wel lang moet wachten voor relatief weinig producten.

  Openingstijden Lidl Spoorlaan in Wolvega

  De openingstijden van Lidl Spoorlaan zijn net als de andere supermarkten in de buurt erg ruim. Zo kun je er maandag t/m zaterdag van 8:00 tot 21:00 uur terecht. Daarnaast is het zondag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Zo heb je zelf de keuze wanneer het jou het beste uitkomt om al je ingredi├źnten in huis te halen. Wil je op een feestdag winkelen? Controleer dan altijd even de website van het pand zodat je zeker weet dat de tijden niet gewijzigd zijn.

  Lidl Spoorlaan
  Spoorlaan 2
  Wolvega 8471 JP
  Nederland
  Vorig artikelJumbo Markt
  Volgend artikelPoiesz Griffioenpark