Jumbo Markt

  Jumbo Markt 31 in Wolvega is een groot opgezette supermarkt. Doordat het ruim is ingedeeld kun je hier prettig lopen en is alles mooi overzichtelijk. De producten zijn niet te hoog in de schappen gezet en de prijzen zijn eveneens niet aan de hoge kant. Mocht je een product in de buurt vinden die goedkoper is krijg je het product volledig gratis mee, aanbiedingen uitgezonderd. Ben je 5e in de rij en zijn alle kassa’s bezet? Goed nieuws! Je krijgt namelijk je boodschappen gratis mee.

  Doordat deze acties hier zijn ingesteld weet je zeker dat je niet lang voor de kassa hoeft te wachten. Daarnaast zijn de prijzen altijd aan de lage kant. Maar mocht je echt een aanbiedingsjager zijn dan kan het juist duurder uitkomen dan bij andere supermarkten.

  Gratis parkeren Jumbo Markt

  Parkeren bij de Jumbo markt in Wolvega is volledig gratis. Daarnaast zijn er genoeg parkeerplekken zodat jij ook op de drukkere tijdstippen prima je auto kwijt kan. Uiteraard is het wel verstandig om op de rustigere tijden te komen. Denk hier bijvoorbeeld aan de ochtend of avond. Bij deze winkel vind je alle bekende A merken. Daarnaast bieden ze voor een aantal producten hun eigen merk aan. Over het algemeen is deze goedkoper maar het komt ook regelmatig voor dat deze duurder geprijsd is dan een ander bekent merk. Goed opletten dus! Naast de Jumbo vind je een Mitra en iets verderop bevind zich de Lidl. Hierdoor kan je deze twee supermarkten perfect combineren om al je boodschappen in één keer in te slaan.

  Openingstijden supermarkt Jumbo Markt in Wolvega

  De openingstijden van de Jumbo supermarkt in Wommels zijn als volgt. Maandag t/m zaterdag is de winkel open van 8:00 tot 21:00 uur. Op zondag ben je hier welkom van 11:00 tot 18:00 uur. Uiteraard zijn dit de globale tijden en kan het zijn dat er op feestdagen andere tijden gelden. Wil je voorkomen dat je voor een gesloten deur staat? Kijk dan op de website van Jumbo Markt voor de wijzigingen in openingstijden.

  Jumbo Markt
  Markt 31
  Wolvega 8471 AS
  Nederland
  Vorig artikelSupermarkt IJlst
  Volgend artikelLidl Spoorlaan