Lidl Wilhelminastraat

  Supermarkt Lidl Wilhelminastraat 47 in Balk is een redelijk grote winkel waar je op een goedkope manier boodschappen kan doen. Deze winkel staat naast zijn goedkope producten vooral bekend om zijn goede fruit en groenten. Of je nu echt alles bij de Lidl moet halen blijft altijd wel de vraag. Veel van de bekende merken hebben ze namelijk niet. Wel hebben ze regelmatig aparte nieuwe producten die weer leuk zijn om uit te proberen. Al met al is dit een perfecte winkel om te combineren met een andere supermarkt. Zo krijg je het beste aanbiedingen en de best beoordeelde groente en fruit. Voor de overige aankopen kan je dan bijvoorbeeld terecht bij de Poiesz.

  Gratis parkeren Lidl Wilhelminastraat

  Bij de Lidl Wilhelminastraat is het parkeren compleet gratis op het eigen terrein van de supermarkt. De winkel bevind zich in een woonwijk waardoor je ook als alle parkeerplaatsen bezet zijn je nog genoeg parkeergelegenheden hebt. Wel is het verstandig om hier niet tijdens de spitstijden te komen. De Lidl is namelijk een populaire winkel. Hierdoor kan het er erg druk zijn. Voor kom de drukte door er juist in het begin van de ochtend of middag te komen. Het weekend kan je beter ook vermijden, mocht dat niet lukken zorg dan dat je zo vroeg mogelijk naar de winkel vertrekt.

  Openingstijden Lidl Wilhelminastraat in Balk

  De openingstijden van deze supermarkt zijn als volgt. Van maandag t/m woensdag is de winkel geopend van 08:00 tot 20:00 uur. Donderdag is de winkel net iets langer open en sluit het om 21:00 uur. Vrijdag kan je in de Lidl Wilhelminastraat boodschappen halen van 08:00 tot 19:00 uur. En zaterdag is de supermarkt dezelfde tijden open als het begin van de week, dan kan je er terecht vanaf 08:00 uur en sluit de zaak om 20:00 uur. Op zondag is deze winkel gesloten, behalve op koopzondagen. Dan kun je hier terecht van 09:00 tot 18:00 uur. Net als bij de parkeerplaatsen is het wel verstandig om de supermarkt Wilhelminastraat vroeg te bezoeken om zo zeker te zijn dat je alle boodschappen kan halen die je nodig hebt. Anders kan het voorkomen dat er helaas een product is uitverkocht.

  Lidl Wilhelminastraat
  Wilhelminastraat 47
  Balk Nederland
  Vorig artikelJumbo Badweg
  Volgend artikelPoiesz Freerk Bosgraafstraat