Jumbo Badweg

  Supermarkt Jumbo Badweg 34 in Gorredijk is een middelgrote winkel. Direct gelegen aan de hoofdweg met een prachtig uitzicht is het een perfecte winkel om op de terugweg van je werk of vanuit de stad heen te gaan. De boodschappen zijn hier makkelijk te vinden, daarnaast hebben ze alle bekende merken in de schappen staan. Het voordeel van de Jumbo supermarkt is dat er geen grote wachtrijen zullen staan bij de kassa’s. Want als alle kassa’s bezet zijn en bij elke kassa vier mensen staan krijgt elke vijfde klant bij de kassa gratis de boodschappen mee. Dit betekend nog niet dat je snel door de winkel hoeft te lopen. Maar je bent er in ieder geval wel zeker van dat als je haast hebt je bij deze winkel goed zit.

  Gratis parkeren Jumbo Badweg

  Voor supermarkt Jumbo Badweg vind je een aantal parkeerplaatsen. Ook aan de zijkant van het pand vind je een aantal plekken om je auto te parkeren. Beide zijn gratis maar veel plek is er helaas niet. Hierdoor komt het al snel voor dat je je auto in de spits niet bij de locatie zelf kunt parkeren. Gelukkig is er altijd nog een paar meter verderop plek. Je kan deze drukte voorkomen door juist de rustige tijden te kiezen. Denk hier aan de ochtenden en het begin van de middag. Mocht dit niet lukken kan je er ook voor kiezen om aan het eind van de avond naar de winkel te gaan. Ook rond dit tijdstip is het hier erg rustig en is er genoeg ruimte om te parkeren.

  Openingstijden Jumbo Badweg in Gorredijk

  Supermarkt Jumbo Badweg is maandag t/m donderdag en zaterdag geopend van 08:00 tot 21:00 uur. Op vrijdag is de winkel van 08:00 tot 19:00 uur geopend. Zondag kan je er helaas geen boodschappen doen, behalve op koopzondagen. Dan is de winkel namelijk gewoon geopend om 10 uur en sluit de winkel om 18:00 uur. Ook in deze winkel geld dat het beter is om vroeg te gaan: zo voorkom je de grote drukte. Het weekend kan je ook beter vermijden. Hoewel het meestal wel meevalt bij een Jumbo is het toch fijner en relaxter om gewoon zonder al te veel mensen in de supermarkt te lopen.

  Jumbo Badweg
  Badweg 34
  Gorredijk 8401BL
  Nederland
  Vorig artikelAldi Hogedijken
  Volgend artikelLidl Wilhelminastraat