Poiesz Freerk Bosgraafstraat

  In het midden van Burgum vind je de Poiesz supermarkt Freerk Bosgraafstraat 1. Een grote winkel midden in een woonwijk waar je makkelijk je boodschappen kan doen. Over het algemeen zijn hier alle merkproducten te koop. Daarnaast hebben ze hun eigen huismerk genaamd Perfekt. De prijzen zijn bij deze supermarkt wel iets duurder dan je bij andere winkels gewend bent. Maar mocht je een koopjesjager zijn dan ben je hier op het juiste adres! Een perfecte winkel om een deel van je boodschappen te doen voor zowel vakantiegangers als bewoners.

  Parkeren Poiesz Freerk Bosgraafstraat

  Het parkeren bij Poiesz Freerk Bosgraafstraat is geheel gratis. Tevens zijn er genoeg parkeerplaatsen aanwezig. Zo weet je zeker dat zelfs tijdens de spitstijden je genoeg ruimte hebt om te parkeren. mocht het toch voorkomen dat het parkeerterrein vol zit dan kun je de auto rondom de supermarkt ook gewoon kwijt. Hierdoor is deze locatie voor zowel een snelle als een rustige boodschap prima te doen. Houdt er wel rekening mee dat de Poiesz een winkel is die graag klanten vasthoudt. Het duurt hierdoor meestal wat langer bij de kassa dan je bij een andere winkel gewend bent. Dit kan je voorkomen door buiten de spitstijden naar de supermarkt te gaan.

  Openingstijden Poiesz Freerk Bosgraafstraat in Burgum

  De openingstijden van deze locatie zijn erg simpel en ruim. Je kan er elke dag, behalve op zondag, terecht vanaf 8:00 uur. Meestal is de winkel 12 uur per dag open waardoor het ’s avonds om 21:00 uur sluit. Op donderdag is de Poiesz Freerk Bosgraafstraat supermarkt iets langer open, dan sluit het om 21:00 uur. Zondag zijn de tijden net iets anders, je kunt hier dan terecht van 12:00 tot 18:00 uur.

  Om de drukte te voorkomen kan je het beste winkelen in de ochtend. Voornamelijk maandag en dinsdag is hierin dan erg populair. Wel zijn ze maandag nog bezig om de winkel in orde te krijgen waardoor het niet direct duidelijk is welke aanbiedingen geldig zijn. Gelukkig kan je dit wel altijd online of in een folder controleren. Mocht de ochtend geen mogelijkheid zijn dan is het rond 6 à 7 uur ook altijd heerlijk rustig. Precies tijdens etenstijd vind je hier niet veel mensen waardoor je rustig je boodschappen kan pakken. Al met al is de Poiesz Freerk Bosgraafstraat een prima supermarkt voor al het etenswaar.

  Poiesz Freerk Bosgraafstraat
  Freerk Bosgraafstraat 1
  Burgum 9251CT
  Nederland
  Vorig artikelLidl Wilhelminastraat
  Volgend artikelAlbert Heijn Warmoesstraat