Lidl Molenstraat

  Supermarkt Lidl Molenstraat 3 in Noordwolde is een fijne winkel waar jij je boodschappen prima kan halen. Het staat voornamelijk bekend om zijn groente en fruit maar heeft zeker veel meer in de schappen. Wanneer je hier elke week bent vind je hier veel aanbiedingen en tijdelijke producten. Deze winkel is hierdoor ook vaak net wat goedkoper dan andere locaties. Het nadeel hiervan is dat er zomaar één van je favoriete producten niet meer verkocht wordt. Voor de echte bekende merken moet je hier niet zijn en kan je beter naar de Jumbo. Deeze staat ongeveer 2 straten verderop en is prima met de auto bereikbaar.

  Parkeren Lidl Molenstraat

  Parkeren bij Lidl Molenstraat is voor zowel voor kort als lang staan volledig gratis. Daarnaast zijn er parkeerplaatsen voor de deur die gebruikt kunnen worden. Zo hoef je wanneer het hier rustig is niet ver te lopen om alles in te laden. De beste tijden om deze supermarkt te bezoeken zijn uiteraard in de ochtend. Dan is het net nog vroeg en zijn de meeste mensen aan het werk. Werk je zelf wel maar wil je toch graag rustig winkelen? Probeer dan eens een uur voor sluitingstijd de winkel te bezoeken. Let er wel op dat sommige producten dan uitverkocht kunnen zijn.

  Openingstijden Lidl Molenstraat in Noordwolde

  De openingstijden Lidl Molenstraat in Noordwolde zijn over het algemeen gelijk aan de overige supermarkten in de buurt. Hier kan je namelijk ook gewoon terecht van 8:00 tot 20:00 uur. Op donderdag tijdens de wekelijkse koopavond is het zelfs tot 21:00 uur geopend. Zondag kan je de winkel betreden van 10:00 tot 18:00 uur. En tijdens feestdagen proberen ze gewoon dezelfde standaarden aan te houden. Uiteraard kan het een keer voorkomen dat er een verandering zal komen. Dit kan je dan altijd vinden op de folders, winkel en website. Tot snel bij supermarkt Lidl Molenstraat!

  Lidl Molenstraat
  Molenstraat 3
  Noordwolde Nederland
  Vorig artikelJumbo Industriestraat
  Volgend artikelPoiesz Duerswaldmer Wei