Poiesz Duerswaldmer Wei

  Poiesz Duerswaldmer Wei 2 is een over het algemeen kleine supermarkt in Bakkeveen. Het verkoopt alle bekende merken en heeft daarnaast een eigen merk genaamd Perfekt. Hierdoor is het een goede plek om al je boodschappen in te slaan. Tevens is dit de enige winkel in dit dorp. Wanneer je de winkel binnenloopt merk je gelijk al dat het iets anders aan toe gaat dan andere winkels. Je zult namelijk minder haast zien. Mensen zitten met elkaar te praten, gangpaden zijn voller en bij de kassa kan het best zijn dat je een paar minuten moet wachten. Daarnaast zijn de prijzen van producten net iets duurder. Toch kan je ervoor zorgen dat je goedkoper uit bent, de aanbiedingen zijn namelijk altijd erg voordelig!

  Parkeren Poiesz Duerswaldmer Wei

  Voor het pand van Poiesz Duerswaldmer Wei is een parkeerplaats aanwezig. Deze redelijk groot waardoor je zeker weet dat er een plekje aanwezig is. Dit is ook wel nodig aangezien parkeren om het pand wat lastiger is. Wil je de drukte voorkomen en zeker weten dat je niet in de rij staat bij de kassa? Dan is het verstandig om de juiste tijden uit te kiezen. Vooral in de ochtend en aan het eind van de avond is het rustiger in de winkel. Hierdoor kan je gewoon goed parkeren en doorlopen bij de kassa en is het op andere tijden ook wat rustiger in de winkel.

  Openingstijden Poiesz Duerswaldmer Wei in Bakkeveen

  De openingstijden van de Poiesz Duerswaldmer Wei in Bakkeveen zijn als volgt. Maandag t/m woensdag kun je boodschappen halen van 8:00 tot 20:00 uur. Op donderdag en vrijdag ben je 1 uur langer welkom. Dan sluit de supermarkt namelijk om 21:00 uur. Zaterdag en zondag zijn de tijden net iets anders, de winkel sluit dan om 18:00 uur. Op zaterdag opent het de deuren om 8:00 uur en zondag kan je er vanaf 10:30 uur terecht. Genoeg ruimte dus om alles hier in te slaan op jouw eigen timing.

  Poiesz Duerswaldmer Wei
  Duerswaldmer Wei 2
  Bakkeveen 9243KA
  Nederland
  Vorig artikelLidl Molenstraat
  Volgend artikelAlbert Heijn Conradi Veenlandstraat