Jumbo Industriestraat

  Supermarkt Jumbo Industriestraat 18 in Noordwolde is een winkel waar je makkelijk al je boodschappen kan halen. Bij deze locatie kan je alles halen wat je nodig hebt. Ze verkopen gewoon de A merken en beschikken daarnaast ook over een eigen huismerk. De winkel zelf is ruim ingesteld waardoor je snel en overzichtelijk alles kan halen wat je nodig hebt. Daarnaast zul je bij de kassa niet vaak hoeven te wachten. Want wanneer alle kassa’s bezet zijn en jij 5e in rij bent krijg je alle boodschappen gratis mee. Zijn er nog kassa’s die open kunnen en staan er zoveel mensen in de rij? Dan wordt er gelijk een nieuwe kassa geopend. Zo weet je zeker dat je zowel voor een rustige als snelle boodschap hier op de juiste plek bent. Uiteraard is de Jumbo Industriestraat supermarkt ook prima te combineren met de Lidl die een paar straten verderop staat: een perfecte winkel om al je groente en fruit vandaan te halen.

  Parkeren Jumbo Industriestraat

  Parkeren bij Jumbo Industriestraat is volledig gratis. Hierdoor bespaar je kosten die je weer in de boodschappen kan steken. Wel kan het zijn dat de parkeerplaats vol is, dan zijn er mogelijkheden om om het pand heen te staan. Wil je de parkeerdrukte voorkomen dan kun je het beste in de ochtenduren langskomen. Het grote voordeel aan de Jumbo is dat het laagste prijs garantie heeft. Zo is het dat wanneer jij hetzelfde product ergens anders goedkoper vind je het product gewoon gratis mee krijgt. Uiteraard geld dit niet voor aanbiedingen waardoor het soms toch goedkoper is om ergens anders je boodschappen te halen.

  Openingstijden Jumbo Industriestraat in Noordwolde

  De openingstijden van supermarkt Jumbo Industriestraat zijn vergelijkbaar met andere winkels en heerlijk ruim. Van maandag t/m zaterdag kan je hier namelijk terecht van 8:00 tot 20:00 uur. Op donderdag is het nog 1 uur langer open en kan je er boodschappen doen tot 21:00 uur. Ook op zondag is deze locatie gewoon geopend, dan kn je van 11:30 tot 17:30 producten inslaan. Al met al is er elke week genoeg keus om hetgeen in te slaan wat je nodig hebt.

  Jumbo Industriestraat
  Industriestraat 18
  Noordwolde 8391AG
  Nederland
  Vorig artikelPoiesz Oostenburg
  Volgend artikelLidl Molenstraat