Jumbo Normandiaplein

  Net onder het centrum van Sneek vind je verschillende supermarkten waaronder de Jumbo Normandiaplein. Deze winkel genaamd Jumbo Kooistra ligt op het adres Normandiaplein 4 in Sneek. Het is een grote winkel met een zeer ruim assortiment. De prijzen bij een Jumbo zijn altijd bodemprijzen, ergens anders goedkoper? Dan krijg je het volledige bedrag terug. Door dat deze actie niet geld op aanbiedingen is het niet altijd voordelig om bij deze winkel te shoppen. Jumbo Normandiaplein is wel een fijne grote winkel waardoor je ook echt alles direct kan kopen wat je nodig hebt.

  Gratis Parkeren Jumbo Normandiaplein

  Het parkeren bij Jumbo Normandiaplein is helaas betaald. Dit komt omdat het echt tegen de stad aan zit. Dus mocht je ook nog meerdere dingen moeten halen is dit wel een perfecte plek om naderhand boodschappen te doen. Er bevind zich een goede parkeerplaats met parkeergarage. Genoeg ruimte dus, ook op de drukste dagen. Naast de Jumbo Kooistra is er ook een Aldi en een Action. Er wordt vaak gecontroleerd op dit gebied dus laat je auto niet onbetaald hier staan. Wil je toch liever gratis parkeren? Dan zul je even moeten lopen. Rij richting de kerk die je op de achtergrond wel kan zien en ga daarna over het bruggetje. Hier is het parkeren volledig gratis en ben je binnen 5 minuten bij Jumbo Normandiaplein. Perfect voor de kleine boodschap of voor een combinatie met de stad. Daarnaast kun je hier ook terecht in de avonduren.

  Openingstijden Jumbo Normandiaplein in Sneek

  Hoewel deze locatie logischer is om in de ochtend en middaguren te bezoeken vanwege de locatie rondom het centrum zijn de openingstijden ruim. Elke dag is het van 9:00 uur tot 21:00 uur open. Op zondag zijn de tijden wat anders, dan kun je er van 11:00 tot 19:00 uur terecht.

  Jumbo Normandiaplein
  Normandiaplein 4
  Sneek 8603 CS
  Nederland
  Vorig artikelAlbert Heijn Middelzeelaan
  Volgend artikelAldi Normandiaplein