Lidl Oude Oppenhuizerweg

  De lidl op de Oude Oppenhuizerweg 8 in Sneek is een middelgrote supermarkt met goedkope aanbiedingen. Over het algemeen staat de Lidl bekend om zijn fruit en groenten, maar ook naast deze producten bied de Lidl oude Oppenhuizerweg genoeg om in je wekelijkse boodschappen te voorzien. Toch zul je de bekendste merken en een aantal producten hier niet vinden. Mocht je open staan om nieuwe producten te testen ben je hier wel op het goede adres, zo vind je bijna elke maand wel nieuwe producten die tijdelijk in de schappen te vinden is.

  Gratis Parkeren Lidl Oude Oppenhuizerweg

  Voor het parkeren bij de Lidl hoef je je geen zorgen te maken: dit is namelijk gratis. Wel is het hier bijna altijd druk waardoor je wel moet zoeken naar een plekje. Als je toch zeker wil zijn van een plekje dichtbij kan je het beste in de middag boodschappen doen. Zijn alle plekken op hun eigen terrein bezet? Dan kan je ook buiten het terrein gewoon gratis parkeren maar zul je wel een stukje moeten lopen.

  Openingstijden Lidl in Sneek

  De openingstijden van de Lidl in de omgeving Sneek is elke dag open van 08:00 tot 21:00 uur. Behalve op zondag, dan is het van 10:00 tot 20:00 uur geopend. Doordat er maar één Lidl is zal je wel merken dat alle tijden van de dag het hier druk is. Wil je toch een beetje de drukte voorkomen kan je het beste in het begin van de middag winkelen. Vermijdt uiteraard de weekenden, die zijn het drukst. Maandag is altijd de beste dag om te winkelen: zo weet je ook zeker dat de aanbiedingen er nog steeds liggen. De Lidl heeft niet alleen aanbiedingen voor de hele week, maar ook aanbiedingen die starten op donderdag of zelfs in het weekend. Mocht je echt goedkoop willen shoppen kan je dus het beste meerdere keren naar deze supermarkt gaan.

  Lidl Oude Oppenhuizerweg
  Oude Oppenhuizerweg 8
  Sneek 8606AS
  Nederland
  Vorig artikelJumbo Molenkrite
  Volgend artikelAldi Westerzeedijk