Supermarkt IJlst

  Poiesz supermarkt IJlst op de De Dassenboarch 32 is een kleine, maar fijne winkel om je boodschappen vandaan te halen. Het wordt voornamelijk gebruikt door inwoners van de kleine stad IJlst. Ze hebben veel lokale producten en bieden naast de bekende merken ook hun eigen merk aan. De winkel is wat aan de dure kant wat natuurlijk logisch is omdat het de enige supermarkt in de buurt is. Elke week zijn er verschillende producten in de aanbieding wat er toch voor kan zorgen dat je qua prijs goedkoop uitkomt. Mocht je het toch te duur vinden kan je dit ook combineren met de Jumbo Molenkrite in Sneek. Deze is ongeveer 1 a 1,5 kilometer verderop en via de fiets en auto makkelijk te bereiken. Zo kun je toch op een goedkopere manier een aantal andere producten inslaan.

  Parkeren Poiesz supermarkt IJlst

  Bij supermarkt IJlst is het parkeren best wel lastig. Er zijn weinig parkeerplekken beschikbaar en ze zijn op een rare manier geplaatst. Het voordeel is dat je hier volledig gratis kan staan. Wil je voorkomen dat alles vol is of dat je erg ver je auto moet plaatsen? Dan kun je ervoor kiezen om in de ochtend langs te komen. Net zoals in de avond is het hier dan wat rustiger waardoor het makkelijker is om je auto kwijt te kunnen. Op de fiets kun je hier prima terecht, er zijn genoeg opties om je fiets stevig neer te zetten.

  Openingstijden Poiesz De Dassenboarch in IJlst

  De openingstijden van Poiesz De Dassenboarch, oftewel supermarkt IJlst zijn bijna elke dag hetzelfde. Maandag t/m zaterdag kun je hier namelijk van 8:00 tot 20:00 uur terecht. Op zondag is de winkel gesloten en zul je richting de grotere steden moeten gaan. Ruim zijn deze tijden niet vergeleken met andere mogelijkheden. Maar je hebt nog genoeg mogelijkheden om je boodschappen te halen.

  Supermarkt IJlst
  De Dassenboarch 32
  IJlst 8651 BW
  Nederland
  Vorig artikelSupermarkt Gytsjerk
  Volgend artikelJumbo Markt