Poiesz Oostenburg

  Poiesz Oostenburg 1 in Oosterwolde is een middelgrote supermarkt midden in de woonwijk. Terwijl deze winkel onder een flat ten noorden van dit dorp ligt is het toch goed begaanbaar. Wanneer je de winkel zelf betreed zul je merken dat de prijzen wat hoger liggen dan andere winkels. Toch kun je hier goedkoper uit zijn wanneer je goed op de aanbiedingen let. Mocht je haast hebben is dit meestal niet de winkel waar je heen wil aangezien er vaak lange wachtrijen staan bij de kassa’s. Wel zorgt dit ervoor dat dit een gezellige winkel is waar je ook even lekker een bakje koffie kan drinken. Qua boodschappen kan je hier gewoon alles halen. De bekende merken vind je hier in de schappen naast hun eigen merk genaamd Perfekt.

  Parkeren Poiesz Oostenburg

  Parkeren bij Poiesz Oostenburg is zo gedaan, je vind namelijk om het hele pand heen parkeerplaatsen. Uiteraard wordt een groot deel ook gebruikt door de bewoners. Toch hoef je je hier niet druk om te maken aangezien er altijd genoeg plek is. Wil je de drukte voorkomen en niet in de winkel een file tegenkomen, dan kun je het beste zo vroeg mogelijk hierheen gaan. Daarnaast zul je hier tijdens het avondeten ook bijna geen mensen tegenkomen. Op maandag, dinsdag en donderdag is het altijd net wat rustiger dan de overige dagen. Let er alleen wel op dat er op maandag nog veel producten aangevuld moeten worden en zondag de aanbiedingen van Poiesz Oostenburg eigenlijk al weer weg zijn.

  Openingstijden Poiesz Oostenburg in Oosterwolde

  Hoewel de locatie van deze supermarkt niet optimaal is zie je dat niet in de openingstijden Poiesz Oostenburg terug. Van maandag t/m zaterdag is de winkel namelijk gewoon om 8:00 uur geopend. Op donderdag en vrijdag kun je hier tot 21:00 uur terecht, de rest van de dagen is het tot 20:00 uur open. Zondag is uiteraard een uitzondering, op deze dag ben je hier welkom van 10:30 tot 18:00 uur.

  Poiesz Oostenburg
  Oostenburg 1
  Oosterwolde 8431NK
  Nederland
  Vorig artikelLidl Trambaan
  Volgend artikelJumbo Industriestraat