Coop Olfert Pieter Lapstraat

  Supermarkt Coop Olfert Pieter Lapstraat 4 in Hollum op Ameland is een relatief kleine, maar toch handige winkel. Het ligt namelijk midden in één van de toeristische plekken. Een perfecte locatie om met de fiets of tijdens je hotelbezoek nog even wat boodschappen in te slaan. Hoewel de winkel klein is heeft het wel alle bekende merken en producten. Daarnaast vind je hier een eigen merk. Over het algemeen is deze winkel erg duur. Logisch natuurlijk wanneer je op een eiland zit. Toch wanneer je op de koopjes en aanbiedingen let kan je opeens veel goedkoper uit komen dan wanneer je thuis boodschappen doet.

  Parkeren Coop Olfert Pieter Lapstraat

  Wanneer je wil parkeren bij Coop Olfert Pieter Lapstraat kom je wel een aantal problemen tegen. Hier met de auto komen is iets lastiger, daarnaast zijn er bijna geen parkeerplekken. Dit is dan ook voornamelijk een locatie waar veel mensen op de fiets komen. Toch is er wel een parkeerplaats te vinden om de supermarkt heen en kan je ook in de straten geheel gratis je auto plaatsen. Hierdoor is het, mocht je iets verder willen lopen met je karretje, toch goed mogelijk om hier boodschappen te doen. Bij Coop Olfert Pieter Lapstraat is er genoeg plaats om je fiets te plaatsen. Daarnaast vind je ook in de omgeving genoeg plekken om veilig je fiets neer te zetten zodat je rustig wat boodschappen kan halen voordat je bijvoorbeeld naar strand Hollum gaat.

  Openingstijden Coop Olfert Pieter Lapstraat in Hollum

  De openingstijden van supermarkt Coop Olfert Pieter Lapstraat zijn voor de vakantieganger goed te doen. Houdt er wel rekening mee dat het op een dorp vaak voorkomt dat de winkel in de avond gesloten is. Zo ook bij deze plaats. Maandag t/m donderdag kan je hier van 8:00 tot 18:00 uur terecht. Op vrijdag heb je iets langer de tijd en kan je hier tot 20:30 terecht. Zaterdag blijft de winkel geopend tot 17:00 uur en zondag ben je welkom vanaf 8:30 en sluit Coop Olfert Pieter Lapstraat supermarkt om 13:00 uur. Genoeg mogelijkheden dus om alles wat je nodig hebt in te slaan.

  Coop Olfert Pieter Lapstraat
  Olfert Pieter Lapstraat 4
  Hollum 9161BV
  Nederland
  Vorig artikelAlbert Heijn Conradi Veenlandstraat
  Volgend artikelAlbert Heijn Stipeplein