Coop Fonteinstrjitte

  Aan de oostkant van Holwerd ligt supermarkt Coop Fonteinstrjitte 4-5. Deze boodschappen winkel ligt midden in een woonwijk en is aan de kleine kant. Toch is dit de enige winkel in deze woonplaats waardoor het voor mensen die hier op vakantie gaan of wonen een perfecte plek is om al je boodschappen te doen. Over het algemeen is de Coop een duurdere winkel dan je gewend bent. Maar mocht je een echte koopjesjager zijn dan ben je hier op de juiste plek. De aanbiedingen zijn erg goed en ook veel 1 +1 gratis. Het aanbod van Coop Fonteinstrjitte is aan de kleine kant, wel vind je hier alle bekende merken. Daarnaast heeft deze supermarkt ook een eigen merk.

  Parkeren Coop Fonteinstrjitte

  Het parkeren bij supermarkt Coop Fonteinstrjitte is goed te doen. Overal om het hele pand heen zijn parkeerplaatsen te vinden. Daarnaast kun je je auto ook prima kwijt in de wijken eromheen. Overal kan je je auto gratis kwijt. Daarnaast hoef je je niet druk te maken dat het hier vol staat. Mocht je je auto echt voor de deur willen zetten houdt er dan rekening mee dat je het beste in de ochtend je boodschappen kan halen. Coop Fonteinstrjitte is dan wel niet heel erg druk maar voor een rustig bezoek aan de winkel zul je hier wel rekening mee moeten houden.

  Openingstijden Coop Fonteinstrjitte in Holwerd

  De Coop Fonteinstrjitte in Holwerd heeft ondanks zijn grootte toch ruime openingstijden. Het is namelijk van maandag t/m vrijdag van 8:00 t/m 20:00 uur geopend. Ook op zaterdag is de supermarkt open, dan kun je hier terecht van 8:00 tot 18:00 uur. Al met al is dit een goede plek om al je boodschappen te halen. Zeker als je op vakantie bent in deze buurt zit je hier gewoon goed! Uiteraard is dit ook een fijne plek als je met de boot van of uit Holwerd komt om nog even iets in te slaan voor de grote trip.

  Coop Fonteinstrjitte
  Fonteinstrjitte 5-7
  Holwerd 9151JT
  Nederland
  Vorig artikelJumbo Terp
  Volgend artikelJumbo Hoge Eggenweg Nes