Aldi Hogedijken

  De Aldi Hogedijken 4 in Dokkum is een afgelegen supermarkt gelegen rond een industrieterrein. Doordat het afgelegen ligt is dit juist een grote winkel waar je relaxt je boodschappen kan halen. Over het algemeen is de Aldi alleen geen winkel waar je alle boodschappen vandaan kan halen maar gelukkig is er in de buurt ook de Albert Heijn te vinden. Perfect om met deze Aldi Hogedijken te combineren. Deze supermarkt is qua prijs erg goedkoop maar heeft meestal niet de bekendere merken. Juist de onbekende merken vind je hier terug. Ook de aanbiedingen die je in deze winkel ziet zijn erg goedkoop waardoor dit een goede plek is om je boodschappen voor een aantal weken in te slaan. De folders vind je altijd in de bus en kan je ook bekijken op de website.

  Gratis parkeren Aldi Hogedijken

  Rondom de supermarkt Aldi Hogedijken is een groot parkeerplaats die je gratis kan gebruiken. Doordat het wel erg druk hier kan zijn kan het voorkomen dat je even moet wachten op een plekje maar over het algemeen zijn er genoeg plaatsen om te parkeren. Rondom deze parkeerplaats kan je ook altijd je auto kwijt maar het beste is om gewoon bij de supermarkt te parkeren. In de winkel zelf kun je gewoon prima rondlopen en is er genoeg ruimte voor iedereen. Bij de kassa’s is het vaak wel even wachten maar hier tegen heb je wel gewoon dichtbij je auto staan.

  Openingstijden Aldi Hogedijken in Dokkum

  De openingstijden van Aldi Hogedijken zijn als volgt. Elke dag, behalve zondag is de supermarkt gewoon om 08:00 uur geopend. Van maandag t/m woensdag is het van tot 20:00 uur open en op donderdag tot 21:00 uur. Vrijdag is het een uur eerder dan normaal dicht, namelijk om 19:00 uur. En op zaterdag is het nogmaals een uur eerder: dan sluit het om 18:00 uur. Zondag kun je normaal gezien hier geen boodschappen doen, behalve op koopzondagen. Dan kan je hier terecht van 12:00 tot 17:00 uur. De beste tijden om deze winkel te bezoeken blijven toch de ochtenden. Dan is de winkel namelijk het rustigste en heb je geen last van de drukte. Ook kan je het weekend beter vermijden, mocht dat niet lukken zorg dan dat je zo vroeg mogelijk vertrekt zodat je zeker weet dat alles nog in voorraad is.

  Aldi Hogedijken
  Hogedijken 4
  Dokkum 9101WV
  Nederland
  Vorig artikelPoiesz De Houtduif
  Volgend artikelJumbo Badweg