Coop Heeg

  Supermarkt Coop Heeg op de Koaldyk 11: de lokale winkel voor alle boodschappen. In het mooie Heeg, wat vooral bekend staat om de watersport, kom je alleen deze supermarkt tegenkomen. Dit is natuurlijk niet erg, maar hierdoor wordt het wel door bijna alle mensen gebruikt om alle boodschappen vandaan te halen. Het is een grote winkel die van alle gemakken is voorzien. Naast de bekende a merken verkopen ze ook hun eigen merk. De prijzen zijn over het algemeen wat duurder dan je gewend bent. Dit is op zich logisch aangezien het een lokale supermarkt is. Toch zal het je verbazen hoe goedkoop je uit kan komen wanneer je op de aanbiedingen let.

  De winkel zelf is niet gebouwd voor snelheid: voor sommige mensen is dit juist de plek voor ontmoeting. Hierdoor kun je niet even snel door de winkel lopen voor een snelle boodschap. De kassa zal namelijk vaak toch iets langer duren. Al met al is het wel een fijne plek om al je boodschappen vandaan te halen: zeker als je in Heeg woont of een boot hebt staan.

  Gratis Parkeren Coop Heeg

  Parkeren bij de Coop in Heeg is gratis. Je vind op de Koaldyk weg een aantal uitsteeksels waar je je auto kwijt kan. Veel parkeerplek is er dus niet wat zeker in de zomer wel eens voor problemen kan zorgen. Gelukkig hebben ze wanneer je iets verder doorrijd een eigen parkeerplaats gebouwd. Wil je de echte drukte voorkomen? Kom dan gewoon vroeg in de ochtend tijdens opening. Dan is het net wat rustiger dan normaal.

  Openingstijden supermarkt Coop Koaldyk in Heeg

  Hoewel supermarkt Heeg een echte lokale winkel is zijn de openingstijden toch nog best ruim. Maandag t/m donderdag is het geopend van 8:00 t/m 18:00 uur. Vrijdag is het hier koopzondag waardoor het van 8:00 tot 21:00 uur geopend is. Op zaterdag kun je hier terecht van 8:00 tot 17:00 uur. Zondag is de winkel gesloten.

  Coop Heeg
  Koaldyk 11
  Heeg 8621 CN
  Nederland
  Vorig artikelJumbo Sint Nicolaasga
  Volgend artikelPoeisz Oudehaske