Poeisz Oudehaske

  Poeisz Oudehaske op de Hasker Utgongen 1 is een grote supermarkt ten westen van het dorp. Het is de enige winkel in deze plaats waardoor het ook veel door de lokale bevolking gebruikt wordt. De winkel is ruim opgebouwd, de gangpaden zijn breed en je kunt er prima rustig een kop thee of koffie nuttigen. Over het algemeen wordt hier lekker rustig aan gedaan: heerlijk een gesprek met een bekende wordt hier dan ook veel in de winkel gedaan. Hierdoor zul je niet snel buiten staan maar juist vaak moeten wachten bij de kassa of in de gangpaden. Mocht je dit geen probleem vinden is dit natuurlijk prima, maar wel handig om vooraf te weten. De prijzen van Poiesz Oudehaske zijn over het algemeen wat duurder dan je gewend bent. Toch kun je hier ontzettend goedkoop je boodschappen halen wanneer je op de aanbiedingen let.

  Gratis parkeren Poiesz Oudehaske

  Hoewel het vroeger wel anders was heeft Poiesz Oudehaske nu wel genoeg parkeerplaatsen. Zowel voor als naast het pand vind je verschillende parkeerplekken. Sinds een aantal jaar hebben ze naast het pand een overdekte parkeerplek gecreëerd waardoor het eigenlijk niet meer zoeken is naar een parkeerlocatie. Erg fijn natuurlijk aangezien je bijna niet hoeft te lopen met je boodschappen. Voor de fietsers is er een fietsenstalling geplaatst. Wil je liever dat het iets rustiger is in de winkel? Kom dan vooral niet in het weekend maar juist door de week in de ochtend of middag. Dan zijn er net wat minder mensen waardoor je meer overzicht hebt.

  Openingstijden Supermarkt Poiesz Oudehaske

  De openingstijden van Poiesz Oudehaske zijn als volgt. Maandag t/m donderdag en zaterdag is deze supermarkt geopend van 8:00 tot 20:00 uur. Vrijdag ben je 1 uur langer welkom en sluit het om 21:00 uur. Wil je liever op zondag winkelen? Dan is dat ook gewoon mogelijk! Je kunt dan van 11:00 tot 18:00 uur je boodschappen hier vandaan halen.

  Poeisz Oudehaske
  Hasker Utgongen 1
  Oudehaske 8465SJ
  Nederland
  Vorig artikelCoop Heeg
  Volgend artikelPoiesz Hearewei