Coop Christinastraat

  Supermarkt Coop Christinastraat 3 in Buitenpost: een prettige winkel om je boodschappen vandaan te halen. Het bevind zich op loopafstand van de Lidl waardoor je deze twee goed kan combineren. In de Coop kan je alle producten vinden die je nodig hebt. Ze verkopen namelijk de A-merken naast hun eigen huismerk. De prijs is wel wat duurder dan je gewend bent. Toch kan je hier prima voordelig je boodschappen vandaan halen door goed op de aanbiedingen te letten. Wanneer je de winkel binnenloopt merk je dat het best druk aan kan voelen. Dit is natuurlijk ook niet gek als de gangpaden iets aan de kleine kant zijn en je in een dorp bent. Toch is dit niet heel storend waardoor je er niet veel last van zal hebben. Heb je haast? Dan is het beter om een andere supermarkt uit te kiezen. Maar mocht je echt voor je wekelijkse boodschappen langskomen dan ben je op de juiste locatie.

  <h2>Gratis Parkeren Coop Christinastraat</h2>
  Voor het pand van Coop Christinastraat kun je gratis je auto kwijt. Houdt er wel rekening mee dat het druk kan zijn waardoor je echt een poosje moet zoeken voor een parkeerplek. Het kan zijn dat je daardoor toch nog een stuk moet lopen voordat je bij de winkel bent. Wil je niet te ver lopen? Dan zul je laat in de avond of vroeg in de ochtend langs moeten komen. Zo voorkom je gelijk ook de drukte in de winkel zelf.

  <h2>Openingstijden Supermarkt Coop Christinastraat in Buitenpost</h2>
  Supermarkt Coop Christinastraat is een winkel waar veel mensen in de buurt komen voor hun wekelijkse aankopen. Dit zie je ook terug in de openingstijden: ze zijn lekker ruim. Maandag t/m woensdag is het geopend van 8:00 tot 20:00 uur. Ook op zaterdag is het dezelfde tijden geopend. Donderdag en vrijdag ben je welkom tot 21:00 uur. Zondag is de winkel ook open van 13:00 uur tot 18:00 uur. Genoeg mogelijkheden dus om langs te komen!

  Coop Christinastraat
  Christinastraat 3
  Buitenpost 9285 TM
  Nederland
  Vorig artikelJumbo Kruisdobbe
  Volgend artikelPoiesz Dwarswyk