Poiesz Dwarswyk

  Midden in woonwijk De Wiken aan de oostkant van Drachten ligt Supermarkt Poiesz Dwarswyk 88. Een prachtige locatie om boodschappen te doen, zeker omdat er ook meerdere winkels aanwezig zijn. Zo is onder andere een Albert Heijn, Kruidvat en Kwalitaria te vinden. De winkel zelf is middelgroot en is voorzien van alle gemakken. Hou je van snel winkelen? Dan kan je beter naar de AH gaan. Maar mocht je gewoon heerlijk willen winkelen kun je hier prima terecht. De prijzen van de producten zijn iets duurder dan je gewend bent maar toch kan je hier erg goedkoop je boodschappen halen. Dit komt doordat de aanbiedingen vaak erg voordelig zijn met hoge kortingen. Zeker als je de Poiesz Dwarswyk combineert met een andere supermarkt kan je op ene goede manier je boodschappen binnen slepen.

  Parkeren Poiesz Dwarswyk

  Een voordeel van een woonwijk is dat het parkeren eigenlijk altijd gratis is. Zo ook bij Poiesz Dwarswyk. Er is altijd wel genoeg parkeerplek aan de voorkant. En aangezien deze locatie gelegen is aan een flat aan de achterkant kan je ook hier je auto bij drukte nog kwijt. Wel is het verstandig om niet de drukte van het weekend op te zoeken maar juist in de ochtend rond 10:00 uur of in de avonduren rond 19:00 uur je boodschappen te halen. Zo weet je zeker dat je gewoon op je eigen gemak alles binnen kan slepen zonder dat alles voor je ogen weggekaapt wordt. Al met al zorgt deze ligging en het gratis parkeren er voor dat dit een perfecte locatie is voor jouw boodschappen.

  Openingstijden Poiesz Dwarswyk in Drachten

  De openingstijden bij Poiesz Dwarswyk in Drachten zijn erg simpel. Zo kan je hier maandag t/m woensdag en zaterdag van 8:00 tot 20:00 uur terecht. Op Donderdag en vrijdag heb je net wat langer de tijd en is het 1 uur langer geopend. Zondag is deze supermarkt ook gewoon elke dag open. De winkel sluit dan om 18:00 uur en opent 11:00 uur zijn deuren.

  Poiesz Dwarswyk
  Dwarswyk 88
  Drachten Nederland
  Vorig artikelCoop Christinastraat
  Volgend artikelSupermarkt Gytsjerk