Jumbo Kruisdobbe

  Aan de zuidkant van Leeuwarden vind je Jumbo Kruisdobbe 4. Een zeer grote supermarkt waar je al je boodschappen vandaan kan halen. Wanneer je de winkel bezoekt merk je dat de locatie ruim is ingezet. Je hebt veel loopruimte en alles is goed overzichtelijk. Daarnaast zul je hier eigenlijk niet in de rij staan. Mocht je toch 5e in de rij staan en zijn alle kassa’s bezet? Dan krijg je je hele karretje gratis mee. Over het algemeen is Jumbo Kruisdobbe goedkoop. Maar omdat je hier bijna geen aanbiedingen tegen komt kan het toch duur uitpakken om hier te winkelen. Daarentegen krijg je wel je geld terug als je een product ergens anders tegen een goedkopere prijs vind. Met een Hema, bakker en kapper ernaast is dit een prima plek om meerdere boodschappen te halen.

  Gratis parkeren Jumbo Kruisdobbe

  Deze winkel bevind zich op een prima locatie voor de auto. Er is namelijk parkeerplek genoeg en het is ook nog eens gratis! Daarnaast kun je er makkelijk heen rijden. Voor de fietsers is deze locatie wat minder geschikt maar toch zeker wel bruikbaar. Je hoeft niet lang te zoeken voordat je een parkeerplek hebt maar het kan zeker lonen om bij rustige tijdstippen naar deze locatie te gaan. Denk bijvoorbeeld aan de ochtend of bezoek de winkel na etenstijd. Zo voorkom je dat een product op is en weet je zeker dat je dichtbij kan parkeren.

  Openingstijden Jumbo Kruisdobbe in Leeuwarden

  Wanneer je naar Jumbo Kruisdobbe wilt gaan en op zoek bent naar een winkel die veel open is ben je hier op de goede locatie. De winkel is namelijk maandag t/m woensdag en zaterdag geopend van 8:00 tot 21:00 uur. Op donderdag en vrijdag is het zelfs nog 1 uur langer open en sluit de supermarkt om 22:00 uur de deuren. Op zondag kun je hier terecht vanaf 12:00 uur. Om 18:00 uur gaat de winkel dicht. Een fijne winkel dus om heen te gaan, zeker als je met de auto gaat.

  Jumbo Kruisdobbe
  Kruisdobbe 6
  Leeuwarden 8939 BB
  Nederland
  Vorig artikelPlus Berkenbosch
  Volgend artikelCoop Christinastraat