Aldi Stationsweg

  De Aldi Stationsweg 6 in Lemmer is een grote supermarkt dicht tegen het centrum aan. Het is een perfecte locatie om je boodschappen te doen doordat op deze locatie ook de Lidl en de Jumbo stationsweg te vinden zijn. Daarnaast vind je hier ook andere winkels waaronder de Scapino, Action en Mitra. Zo weet je zeker dat je alles in 1 keer kan halen.

  Wanneer je de Aldi Stationsweg 6 bezoekt merk je gelijk dat het erg groot is. Toch heeft het niet alle bekende dure merken. Maar zie je hier vooral goedkopere producten liggen. Dit kan even wennen zijn, maar wanneer je eraan gewend bent kun je hier op een goedkope manier je boodschappen halen. Zeker als je Duitsland gewend bent qua boodschappen zul je hier veel vergelijkbare producten tegen komen. Alle producten die je nodig hebt vind je hier waarschijnlijk niet, maar gelukkig heb je daar de overige supermarkten voor.

  Parkeren Aldi Stationsweg

  Bij de Aldi Stationsweg kun je geheel gratis je auto kwijt voor twee uur lang. Wel moet je een blauwe kaart neerleggen. Je vind hier genoeg parkeerplaats op elk moment van de dag. Wil je de drukte vermijden? Dan wordt het wel aangeraden om in de ochtend rond half 10 boodschappen te gaan halen. Dan is het heerlijk rustig en kun je ook fijner door de supermarkt heen lopen. Mocht je niet in de ochtend langs kunnen gaan dan is de Aldi Stationsweg ook in de avond niet al te druk.

  Openingstijden Aldi Stationsweg in Lemmer

  De openingstijden van Aldi Stationsweg in Lemmer zijn ruimer dan je gewend bent van een Aldi. Deze is namelijk ook in de avond open. Van maandag t/m woensdag is de winkel geopend van 8:00 tot 20:00 uur. Op donderdag en vrijdag kan je er 1 uur langer terecht, dan sluit het namelijk om 21:00 uur. Zaterdag kun je er terecht om 8:00 uur en zul je het pand om 18:00 uur moeten verlaten. Op zondag zijn het dezelfde tijden maar kun je er 1 uur later terecht, namelijk om 9 uur. Al met al zijn dit prima tijden om elke dag van de week je boodschappen te kunnen halen.

  Aldi Stationsweg
  Stationsweg 6
  Lemmer 8531HH
  Nederland
  Vorig artikelPoiesz Vaart Zuidzijde
  Volgend artikelLidl Tramweg