Jumbo Stationsweg

  De Jumbo Stationsweg 4 in Lemmer is een supermarkt naast een Aldi en Lidl. Hierdoor is deze locatie perfect om al je boodschappen te doen. Naast deze supermarkten vind je hier ook andere winkels zoals de Action, Mitra en Scapino. De Jumbo Stationsweg is een grote winkel die van alle gemakken is voorzien. Snelheid staat hier dan ook hoog in het vaandel en de gangpaden zijn breder dan je gewend bent. Op gebied van producten hebben ze alle bekende producten gewoon in huis. Dit samen met de supermarkten eromheen zorgt dat je echt al je boodschappen in één keer kan halen.

  Parkeren Jumbo Stationsweg

  Bij Jumbo Stationsweg kun je gratis parkeren mits je een blauwe kaart hebt. Er is meer dan genoeg parkeerplaats aanwezig en je kan ook gewoon voor de deur de auto neerzetten. Houdt er wel rekening mee dat het hier druk kan zijn waardoor je alsnog op de parkeerplaats ver moet lopen. De auto kan je hier voor maximaal 2 uur gratis kwijt. Wel is het aan te raden om juist tijdens de rustige tijden boodschappen te gaan doen. De beste tijden hiervoor zijn in de ochtend rond 10:00 uur en in de avond rond 7 uur. Jumbo Stationsweg is een fijne plek om hetgeen te halen wat je in huis nodig hebt.

  Openingstijden Jumbo Stationsweg in Lemmer

  Wat de openingstijden van supermarkt Jumbo Stationsweg zijn kun je hieronder uitvinden. De tijden zijn heerlijk ruim waardoor je meer dan genoeg ruimte hebt om hier je boodschappen te halen. De winkel is namelijk maandag t/m zaterdag geopend van 8:00 tot 21:00 uur. Dit is 1 uur langer dan je van de meeste supermarkten gewend bent. Daarnaast is het ook op zondag geopend. De tijden zijn dan van 8:00 tot 18:00 uur. Hoewel de openingstijden ruim zijn en de winkel groot is het wel echt een perfecte plek om het met andere winkels te combineren. Uiteraard kan je er ook prima voor kiezen om al je boodschappen bij deze winkel te halen.

  Jumbo Stationsweg
  Stationsweg 4
  Lemmer 8531HH
  Nederland
  Vorig artikelJumbo Lieuwkemastraat
  Volgend artikelJumbo Terp