Lidl Tramweg

  Boodschappen doen bij de Lidl Tramweg 16 in Lemmer is een puur genot. Niet alleen omdat deze supermarkt erg groot is, maar ook omdat de Jumbo en de Aldi stationsweg echt om de hoek staan! Hierdoor kan je gelijk al je boodschappen inslaan en hoef je niet naar verschillende locatie te reizen. De Lidl staat in het algemeen bekend om zijn groente en fruit. Dit is werkelijk waar de beste winkel naast de groenteboer om je groente en fruit te halen.

  Toch is dit niet het enige wat hier te koop is en zijn er vele andere producten die het proberen waard zijn. De Lidl Tramweg heeft niet de standaard bekende merken maar beschikt wel over unieke producten. Zo hebben ze regelmatig speciale weken waar ze ingrediënten en maaltijden uit andere landen aanbieden. Als je echt een koopjesjager bent, ben je in deze winkel op de goede plek. Je kunt hier namelijk makkelijk goedkoop maar toch goed inslaan.

  Parkeren Lidl Tramweg

  Bij de Lidl Tramweg kun je net als de andere supermarkten hier in de buurt gewoon gratis parkeren. Dit gaat wel om een blauwe zone dus zorg dat je je blauwe kaart goed invult. Hierna heb je recht om twee uur vrij te winkelen. Naast deze winkels kun je vanuit deze plek ook prima naar andere winkels toe lopen aangezien er een centrum om de hoek is. Mocht je niet van drukte houden dan is het verstandig om in de ochtend naar de winkels te gaan. Zo vermijd je de grootste drukte en weet je zeker dat de producten die je zoekt er nog gewoon zijn.

  Openingstijden Lidl Tramweg in Lemmer

  De openingstijden van Lidl Tramweg in Lemmer zijn ongeveer hetzelfde als de andere supermarkten in deze hoek. Maandag t/m woensdag is de supermarkt namelijk geopend van 8:00 tot 20:00 uur. Donderdag en vrijdag kan je 1 uurtje langer winkelen en zaterdag kun je er na 18:00 uur helaas niet meer terecht. Op zondag is het geopend vanaf 9:00 uur en sluit het om 18:00 uur. Wanneer je boodschappen nodig hebt in de buurt van lemmer dan is dit de hoek om het op een makkelijke en snelle manier te halen.

  Lidl Tramweg
  Tramweg 16
  Lemmer 8531HK
  Nederland
  Vorig artikelAldi Stationsweg
  Volgend artikelLidl Trambaan