Bed and Breakfast Ûnder de Wol

Bed and Breakfast Ûnder de Wol vind je in het Friese dorp Oudega. Deze plaats ligt dicht in de buurt van het meer genaamd Aldegeaster Brekken. Dit is een prachtige plek om te Kite Surfen. Vind je het leuk om tijdens je verblijf een fietsroute af te leggen? Dan kun je bijvoorbeeld de 7,7 km route naar Heeg volgen. In dit dorp kun je op een zonnige dag meerdere bootjes voorbij zien komen varen. Dit toeristische sfeertje is natuurlijk ontzettend gezellig tijdens jouw vakantie. Bed and Breakfast Ûnder de Wol is gelegen aan De Band 12a.

Wil je gezellig met een groep van 8 personen op vakantie gaan? Dan is Bed and Breakfast Ûnder de Wol te huren als groepsaccommodatie. Maar je kunt er uiteraard ook voor kiezen om als kleinere groep of met z’n tweeën op vakantie te gaan. Let op: hoewel de naam Bed and Breakfast doet vermoeden dat je hier ook kunt ontbijten, is dat hier niet het geval. Je kunt wel zelf boodschappen meenemen en ontbijten op één van de privé terrassen.

Bed and Breakfast Ûnder de Wol

Wanneer je ervoor kiest om in het gastvrije Bed and Breakfast Ûnder de Wol te verblijven, kom je terecht in een woonboerderij met drie kamers. Nog een leuk detail over de kamers is dat ze allemaal nieuw zijn en zowel een eigen terras als een eigen badkamer hebben. Daarnaast beschikt de boerderij ook over één appartement. De kamers zijn comfortabel ingericht met goede bedden en ook het appartement is prachtig ingericht. De keuken bevindt zich in een grotere ruimte die bedoeld is voor gezamenlijk gebruik. Op zowel de kamers als in het appartement is het niet toegestaan om te roken.

Extra faciliteiten

Wat jouw verblijf bij Bed and Breakfast Ûnder de Wol nog meer ontspannen maakt zijn de extra faciliteiten zoals de sauna. Daarnaast is het handig dat je bij de woonboerderij gratis mag parkeren en dat er ook de mogelijkheid is om op het eigen terrein te parkeren. Wil je kunnen internetten tijdens je verblijf? Dan kun je gebruikmaken van de gratis WiFi. Ben je van plan om je huisdier mee te nemen? Na overleg is dit vaak geen enkel probleem. Het is alleen wel netjes om aan de eigenaren van de Bed and Breakfast van tevoren aan te geven dat je dit van plan bent.

Omgeving Bed and Breakfast Ûnder de Wol

Bed and Breakfast Ûnder de Wol

De woonboerderij van de Bed and Breakfast is omringd door een prachtige omgeving die grenst aan een weiland. In dit weiland kun je grazende schapen zien. In de omgeving van Oudega kun je heerlijk ver kijken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om lekker te gaan wandelen of een middag met de fiets weg te gaan.

Doordat Bed and Breakfast Ûnder de Wol gelegen is in een waterrijk gebied, zijn de mogelijkheden voor watersporten oneindig. Denk bijvoorbeeld eens aan een uitje in een elektrische sloep. Ga surfen op één van de uitgestrekte meren, lekker zwemmen of maak een vaartocht met je gezin. Neem zelf wat lunch mee of ga uit eten in één van de sfeervolle dorpjes om zo meer van de Friese Cultuur te ontdekken.

Vanaf de Bed and Breakfast kun je ook naar het levendige dorp Sandfirden gaan. Deze plaats is gewoon prachtig om te bekijken omdat het tegelijkertijd ook ontzettend veel rust uitstraalt. In het Fries staat de plaats bekend als Sânfurd. Een aantal steden van de bekende Friese Elfsteden liggen ook niet al te ver weg van Bed and Breakfast Ûnder de Wol. Denk bijvoorbeeld eens aan Sneek. Deze stad ligt ongeveer 17 minuten rijden met de auto hier vandaan. Wil je gaan shoppen in Bolsward? Dan ga je de andere kant op en is het een paar minuten langer rijden.