Bed and Breakfast De Stjelp Pleats

Wanneer je via Flevoland de Friese provincie binnenrijdt, is Bed and Breakfast De Stjelp Pleats in Lemmer dichtbij. Al sinds het jaar 1913 bestaat deze stelpboerderij. De sfeervolle overnachtingsplaats is een woonboerderij die bestaat uit 5 ruime kamers. Houd je ervan om een strandwandeling te maken of met je kinderen zandkastelen te bouwen? Dan is strand Lemmer een echte aanrader om naar toe te gaan. Wil jij tijdens je verblijf graag even naar een supermarkt? Met de fiets ben je binnen 6 – 8 minuten bij de Aldi in Lemmer. Met de auto kost het 5 tot 6 minuten om hier te komen. Heb je zin om lekker te zwemmen? Dan ben je met de auto binnen 5 minuten en met de fiets binnen 8 minuten bij Zwembad Ny Sudersé. Bed and Breakfast De Stjelp Pleats is te vinden op Pasveer 6 te Lemmer.

Ontbijt bij Bed and Breakfast De Stjelp Pleats

Bed and Breakfast De Stjelp PleatsEen voordeel van Bed and Breakfast De Stjelp Pleats is dat je via de oude staldeur beschikt over een eigen ingang. Wanneer je hier doorheen loopt, kom je uit in de huiskamer. Hier staat elke dag het ontbijt voor jou klaar. Wat kun jij als gast verwachten van het ontbijt bij de Bed and Breakfast? Wanneer je in De Stjelp Pleats verblijft, mag je er vanuit gaan dat er verschillende streekproducten gereserveerd worden. Dit is natuurlijk heerlijk wanneer je meer van de Friese cultuur wilt kunnen proeven. Naast warme dranken zoals koffie en thee, kun je ook genieten van koude dranken zoals melk en sinaasappelsap. En wat dacht je van vers fruit met wat yoghurt? Een ontbijt met vers gebakken broodjes, confituren en de keus uit verschillende soorten vlees en kaas zorgt voor een goed begin van jouw dag.

Wanneer je last hebt van een voedsel allergie, is het handig om dit van tevoren bij Bed and Breakfast De Stjelp Pleats te laten weten. Op die manier kunnen zij er rekening mee houden, zodat iedereen kan genieten van een heerlijk ontbijt.

Hoe ziet Bed and Breakfast De Stjelp Pleats eruit?

Iedere kamer heeft een eigen badkamer met inloop douche, toilet, wastafel en een föhn. Van deze vijf kamers bevinden zich er drie op de oude hooizolder en twee op de begane grond. Daarnaast heb je de mogelijkheid tot een koelkast, gratis WiFi en een TV. Wanneer je met de auto naar Lemmer bent gekomen kun je gebruikmaken van het gratis parkeren op eigen terrein. Ben je met de fiets? Plaats deze dan in de afsluitbare fietsenstalling. Ook zijn er zonneboilers geplaatst voor de warmtevoorziening.

Wanneer je er voor kiest om bij Bed and Breakfast De Stjelp Pleats te overnachten, heb je vanuit elke kamer een weids uitzicht over het landschap. Houd je ervan om buiten te zitten? Maak dan gebruik van de tuin en/of het terras. Deze bevindt zich aan de achterzijde van de boerderij. Schapen en een paard kun je op deze boerderij ook vinden. Daarnaast is het niet toegestaan om in en rondom de boerderij te roken.