Bed and Breakfast De Laatste Stuiver

Vlak bij de grens van Overijssel ligt het dorp Nijetrijne waar je Bed and Breakfast De Laatste Stuiver kunt vinden. Deze plaats ligt met de fiets zo’n 23 minuten tot een half uur van Wolvega vandaan. Deze Bed and Breakfast is echt bedoeld voor de actieve vakantieganger. De locatie is namelijk niet met de auto te bereiken. Om bij De Laatste Stuiver te komen moet je dus met de fiets of per voet op pad gaan. Heb jij een boot tot je beschikking? Dan kun je ook op die manier bij de Bed and Breakfast terechtkomen. Vind je het leuk om vanaf je Bed and Breakfast naar het Tjeukemeer te gaan? Dan ben je met de fiets ongeveer een half uur onderweg.

Bed and Breakfast De Laatste Stuiver

Bed and Breakfast De Laatste StuiverIedere Bed and Breakfast heeft zijn eigen kenmerken. Zo is Bed and Breakfast De Laatste Stuiver een dijkwoning die beschikt over een eigen toegang en twee keer een tweepersoonskamer met eigen badkamer en een toilet. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om tot rust te komen door een massage. Let op: deze faciliteiten worden wel extra in rekening gebracht. Dit geldt ook wanneer je een fiets of een kano wilt huren. Ook niet onbelangrijk is dat je hier heerlijk kunt zitten op het privé terras. Ook Wifi is aanwezig.

Omgeving Bed and Breakfast De Laatste Stuiver

De Laatste StuiverTegenwoordig is De Laatste Stuiver een Bed and Breakfast, maar vroeger was dit een café. De twee eigenaren hebben het oude pand in 4.5 jaar tijd afgebroken. Daarna hebben zij het ook weer helemaal zelf herbouwd tot hoe het er vandaag de dag uitziet. Toch is er nog wel een café aanwezig waar jij jouw ontbijt mag nuttigen.

 

Omgeving De Laatste StuiverHet ruime natuurgebied genaamd “De Rottige Meenthe” is omringd door water en nodigt uit om heerlijk tot rust te komen. Dit is ook een geschikte visstek en kanoën kun je hier ook prima doen. Als het prachtig weer is, kun je natuurlijk ook even met de fiets weg. Daarnaast kan het ook heel ontspannen zijn om in dit rustgevende gebied een rondje te wandelen.