Bed and Breakfast De Braam

Wanneer je het Friese dorp Jubbega wilt ontdekken, kun je tijdens je verblijf overnachten in Bed and Breakfast De Braam. Ongeveer 4 kilometer van Gorredijk vandaan ligt dit prachtige vrijstaande één kamer huis. Doordat Jubbega midden in de Friese Wouden ligt, kom je gelijk in een prachtige, bosachtige wandelomgeving terecht. Je kunt ook genieten van de heide. Wil je in de zomer heerlijk kunnen zwemmen in een openlucht zwembad? Dan kun je gebruik maken van zwembad Jubbega.

Bezoek Bed and Breakfast De Braam

Bed and Breakfast De BraamWanneer je in Bed and Breakfast De Braam verblijft, heb je een eigen entree en kun je op de kamer gratis gebruikmaken van thee en koffie. Maar ook is er gedacht aan soep. Je mag van de koelkast met drankjes gebruik maken tegen vergoeding. Voor de wifi hoef je daarentegen niet te betalen.

In de kamer staan twee éénpersoonsbedden, een stoel en ook een kinderbedje. Je kunt dus prima als klein gezin overnachten in Bed and Breakfast De Braam. Als het gaat om sanitair zul je zien dat de kamer beschikt over een eigen toilet en douche.

Heb je huisdieren die je mee wilt nemen op vakantie? Op voorwaarde dat deze beneden in de hal verblijven, zijn ze toegestaan. Het is niet toegestaan om te roken in en rondom Bed and Breakfast De Braam.

Ontdek de omgeving

Wil je tijdens je vakantie graag een dagje naar Appelscha fietsen om daar de natuur te ontdekken? Dan kun je er vanuit gaan dat je een uur en vier minuten onderweg bent. Met de auto zou je er binnen iets meer dan 20 minuten kunnen zijn. Wil je liever naar Heerenveen? Dan zijn de afstanden ongeveer even ver.

Voor een fietstocht naar Drachten ben je 40 minuten tot 3 kwartier kwijt. Maar met de auto kun je ook hier binnen iets meer dan 20 minuten zijn. Zowel in Drachten als in Heerenveen kun je verschillende musea vinden. Heb je geen auto of fiets bij je? Dan kun je de bushalte op 100 meter afstand vinden. Daarnaast is het ook mogelijk om bij Bed and Breakfast De Braam een elektrische of een gewone fiets te huren. Ben je wel met de auto hierheen gekomen dan mag je deze parkeren op het eigen terrein van de Bed and Breakfast.