Bed and Breakfast Buitengoed Op De Knolle

Wanneer je oosten van Friesland wilt ontdekken is Bed and Breakfast Buitengoed Op De Knolle in Fochteloo een goede optie. Deze Bed and Breakfast ligt namelijk midden in de natuur. Het is zelfs zo dat dit gebied dicht bij het Drents-Friese Wold ligt. Met de fiets ben je in 8 minuten bij het Fochteloërveen en ook natuurgebied Appelscha is dichtbij.

Vanaf Bed and Breakfast Buitengoed Op De Knolle ben je met de auto in 10 minuten bij Attractiepark Duinen Zathe. Wil je een dagje uit in Drenthe? Ook dan ben je al dicht bij de provinciegrens. Als natuurliefhebber heb je dus genoeg keus om lekker in de natuur te genieten. Volg een leuke fietsroute of maak een heerlijke wandeling door de natuur. Wil jij tijdens je vakantie heerlijk kunnen zwemmen? Dan kun je er voor kiezen om binnen 20 minuten bij Zwembad Laco Oosterwolde te zijn. Bij woonboerderij Bed and Breakfast Buitengoed Op De Knolle kom je heerlijk tot rust.

Bed en Breakfast Buitengoed Op De Knolle

Let op: wanneer je graag in deze woonboerderij wilt overnachten, moet je er rekening mee houden dat er een minimumverblijf van twee nachten geldt. Woonboerderij Buitengoed Op De Knolle beschikt over 4 appartementen en heeft twee luxe gastensuites. Beide suites hebben een oppervlakte van ongeveer 70m² waardoor je lekker de ruimte hebt. Eén van de slaapkamers is voorzien van boxspring-bedden. Beide suites zijn ingericht met een complete keuken. Uiteraard zijn er ook zit- en eethoeken aanwezig.

Bed and Breakfast Buitengoed Op De KnolleWil jij optimaal kunnen genieten van wellness? Dan kun je gebruikmaken van de ruime badkamer of heerlijk genieten in de privé buitenspa. Een jacuzzi is natuurlijk heerlijk om in te ontspannen. Handig om te weten is dat je de spa’s kunt bereiken via de suites. Je hoeft dus niet eerst over een gang heen om naar je jacuzzi toe te lopen. Na de spa lekker van de zon genieten? Dat kan op het grote terras. Nog een detail: het buitengoed van Op De Knolle is helemaal rookvrij. Hierdoor kun je optimaal genieten van de frisse natuurlucht.

Natuurlijk wil je na een overnachting ook iets ontbijten. Hiervoor is de Tuinkamer ingedeeld. Het is ook mogelijk om in je eigen suite te ontbijten in de daarvoor bestemde eethoek. Wanneer het heel mooi weer is, vind je het misschien wel leuker om gezellig buiten te eten. Dit kun je doen op het terras.