Bed and Breakfast Lytshuis Zilver

Wanneer je graag het Noorden van Friesland wilt ontdekken kun je verblijven in Bed and Breakfast Lytshuis Zilver. Deze woonboerderij met vier kamers is gelegen in Paesens-Moddergat en bevindt zich op Mounewei 1 in Paesens. Dit is dus echt helemaal in het puntje van Friesland. Hierdoor kun je gemakkelijk naar de Waddenzee gaan. Het water ligt namelijk maar 400 meter van de Bed and Breakfast vandaan. Ook kun je in de weidse natuur heerlijk wandelen achter de dijk. Wanneer je van de zee helemaal tot rust komt mag je er vanuit gaan dat je in Lytshuis Zilver heerlijk zult overnachten. Deze Bed en Breakfast is ook ontzettend handig wanneer je de verbinding van een boottocht naar één van de eilanden mist. Deze verblijfplaats is namelijk maar 7 minuten rijden van de veerboot vandaan.

Bezienswaardigheden

En als je dan toch in het Noorden van Friesland bent, kun je ervoor kiezen om Museum It Fiskerhuske te bezoeken. Dit is een leuke bezienswaardigheid die jou meer over de geschiedenis van de visserij kan vertellen. Wanneer je in Bed and Breakfast Lotshuis Zilver verblijft, kun je uiteraard het wad ook heel goed bewonderen. Wanneer het helder weer is kun je zelfs twee eilanden zien. Misschien maakt dit jou zo nieuwsgierig naar de Waddeneilanden dat je na een bezoek aan Friesland hier naartoe doorreist. Je kunt er ook voor kiezen om via Lauwersoog een dagje naar Schiermonnikoog te gaan. Wil je graag Ameland eens bezoeken? Dan vertrek je vanuit Holwerd.

Bed and Breakfast Lytshuis Zilver

Bed and Breakfast Lytshuis Zilver is een woonboerderij die bestaat uit vier ruimtelijke gastenkamers. Een voordeel van deze kamers is dat iedere kamer beschikt over een eigen ingang en een privé badkamer. Hierdoor kan niet zomaar iedereen jouw kamer binnen lopen en kun je uitgaan van overnachtingen die comfortabel zijn. Lijkt het jou geweldig om in een traditionele Bedstede te overnachten? Dan kun je kiezen voor de kamer genaamd “‘t Potershok.”

Bed and Breakfast Lytshuis ZilverBij Bed and Breakfast Lytshuis Zilver is een hele geschikte verblijfplaats voor jou en je gezin. Maar ook grote groepen tot wel 20 personen kunnen hier terecht. Dit is ontzettend handig voor wanneer je samen met een groep aan het wadlopen bent en daarna heerlijk wilt kunnen douchen en uitrusten. Vind je het gezellig om als groep gezamenlijk te kunnen koken? Dan kun je gebruikmaken van een ruime keuken. De woonboerderij is ook geschikt voor bijvoorbeeld een weekendje weg met je vrienden of vriendinnen, maar ook als je alleen bent kun je hier een kamer reserveren.

Heb jij een hond en wil je deze graag meenemen? Dat is geen enkel probleem want honden zijn gewoon welkom bij Bed and Breakfast Lytshuis Zilver.