Aldi Hearewei

  Aldi Hearewei 6 is een grote supermarkt gelegen in de stad Workum. Het bevind zich naast de Poiesz en is daarom ook perfect te combineren. De producten die deze winkel verkoopt zijn van zeer goede kwaliteit. Zeker de groente en fruit wordt vaak als fijn beschouwd. De bekende a merken vind je hier niet. De prijzen van deze supermarkt zijn zeer goedkoop. Daarnaast zijn de aanbiedingen ook erg aantrekkelijk. Hierdoor kan je op een goedkope manier hier je dagelijkse boodschappen vandaan halen. Toch wordt deze winkel wel vaak gecombineerd met een andere locatie om alle producten binnen te slepen. Vandaar ook dat het erg fijn is dat Poeisz Hearewei er precies naast ligt.

  Gratis parkeren Aldi Hearewei

  Voor het pand kun je je auto gratis parkeren. Let er wel op dat het een parkeerlocatie is die in de avond gesloten wordt. Mocht je dus hierna nog even naar vrienden gaan, zet dan je auto even op een andere plek. Ben je op de fiets? Ook dat is geen probleem. Er zijn genoeg locaties waar je deze even kan parkeren. Wanneer je niet veel van drukte houdt kun je het beste vroeg in de ochtend of laat in de avond langskomen. Zo voorkom je dat je telkens tegen mensen aanloopt en kun je rustig je boodschappen binnen slepen. Let er alleen wel op dat de aanbiedingen snel uitverkocht kunnen zijn. Doordat de prijzen vaak zo laag zitten kunnen de echte koopjesjagers alles voor je weg kopen. Vandaar dat het een aanrader is om hier zowel vroeg als laat in de week langs te komen.

  Openingstijden Supermarkt Aldi Hearewei in Workum

  De openingstijden van supermarkt Aldi Hearewei zijn ruim en gelijk aan de andere winkels. Zo kun je hier maandag t/m woensdag en zaterdag vanaf 8:00 uur terecht en sluit het om 20:00 uur. Donderdag en vrijdag sluit het iets later, namelijk om 21:00 uur. Wil je liever op zondag je boodschappen halen? Ook dat is mogelijk, dit kan vanaf 10:30 uur. Om 18:00 uur sluit het pand de deuren.

  Aldi Hearewei
  Hearewei 6
  Workum 8711GD
  Nederland
  Vorig artikelPoiesz Hearewei
  Volgend artikelSpar Echtenerbrug